Maiart Festival aduna tinerele talente!

Asociatia Culturala pentru Tineret Maiart anunta ultimele zile de inscriere la “Maiart Festival”, primul eveniment ce reuneste manifestarile “indie” din muzica, dans, teatru si fotografie.

Casa de Cultura a Studentilor va gazdui intre 11 si 14 mai a.c. a doua editie a Festivalului de Arta pentru Tineri Maiart sau, pe scurt – Maiart Festival.

Maiart isi propune tocmai implicarea tinerilor, a liceenilor, studentilor intr-un spectacol de teatru, muzica, dans, arta si are ca scop ridicarea nivelului intelectual in randul tinerilor si indreptarea atentiei acestora catre arta, valori culturale, etice si morale si tot ceea ce inseamna frumos prin:

– Teatru
– Muzica
– Dans
– Fotografie

detalii pe www.maiart.ro/festival

2 thoughts on “Maiart Festival aduna tinerele talente!”

  1. Un festival e o responsabilitate ,implica deontologie profesionala , nu e un concert roc ; imi pare rau ca ne-am pierdut timpul la aceasta petrecere roc in care trupe cu un renume castigat, reprezentatie buna (pe care chiar voi ati mentionat-o imediat dupa spectacole) si cu premii castigate in aceeasi ‘stagiune’ de la personalitati recunoscute , in cadrul unor festivaluri de prestigiu ca ,,Jos palaria”, trupe cu experienta scenica , ziceam, nu sunt nici macar mentionate ,iar spectacole mediocre si unele chiar vulgare sau penibile sunt ‘elogiate’ inzecit (nu cred ca trebuia sa mentionati ca ati absolvit ‘liceul Decebal(?)’ pt ca a fost si mai clar de ce rezultatele dv au fost cele care au fost . Ne va fi invatatura de minte. Nu ma mir ca nu ati convins sposori. Rezumati-va la cenacluri roc, flacai

Leave a reply (we review all comments)