Focus on Japan cu DJ Krush si Mirroball l Made in Japan



Platforma AVmotional care prezintă şi promovează artişti şi producţii româneşti şi internaţionale din zona audiovizualului si multimedia, organizeaza evenimentul AVmotional Focus on Japan pe 26 mai la Fratelli Studios. Pentru prima data in Romania va performa DJ Krush, asteptat de multi ani de un public numeros si pasionat. Veti avea sansa unica de a vedea Mirroball l Made in Japan, screening curatat de Edinburgh International Film Festival cu music videos si proiecte audiovizuale create si produse de artisti japonezi, care a fost prezent pe line-up-urile tuturor festivalurilor importante de muzica electronica si film din 2006.

Din partea Romaniei participa Gojira cu un DJ set creat special pentru eveniment impreuna cu Vali Chincisan la visuals. Instalatia video si proiectii pentru performance-ul lui DJ Krush sunt semnate KOTKI visuals (VJ mika & VJ Dilmana).

http://blog.avmotional.com

www.myspace.com/avmotional

„NASUL” TRIP-HOP-ULUI

DJ Krush este cel mai „strălucitor” nume al hip-hop-ului japonez, care a reuşit întotdeauna să treacă dincolo de limitele genului prin stilul său propriu de a face scratching. Aşa cum munca lui o dovedeşte, este capabil să îmbine jazz-ul, breakbeat-ul, influențele asiatice cu cele mai bune rime ale undergroundului internațional cu o naturalețe impresionantă. DJ Krush este unul dintre cei mai inovatori şi mai respectați DJ/producători din Japonia. În trecut a colaborat cu The Roots, Guru, Big Shug, Anti Pop Consortium, Sly & Robbie, DJ Shadow, Toshinori Kondo şi mulți alții.

DJ Krush se dovedeşte a fi un producător inovator prin modul în care încorporează muzica modernă la cea tradițională. Cu albumul Stepping Stones: The Self-Remixed Best in 2006, Krush închide un cerc construit de-a lungul a ani întregi de inovație şi excentricitate, oferind, în acelaşi timp, o selecție ale celor mai bune materiale ale sale, într-un format pe care chiar şi ascultătorii săi mai vechi o vor găsi revigorantă.

„Sunt foarte vizual în privința creării sunetelor. E aproape ca şi când aş construi un soundtrack la o viziune proprie”

http://www.mmjp.or.jp/sus/krush/

Biletele se gasesc de vanzare online pe
http://www.bilet.ro/concerte/9/71/
Puteti cumpara sau ridica biletele cumparate online de la magazinele BILET.RO
in toata tara in magazinele mentionate @ http://www.bilet.ro/ridicaBilet

Pret: 35 lei (in avans) l 45 lei (20-26 mai)

1 thought on “Focus on Japan cu DJ Krush si Mirroball l Made in Japan”

Leave a reply (we review all comments)