Vlad Nanca – GALERIA NOUA HOME GALLERY



Galeria Noua
va invita miercuri, 4 aprilie 2007, ora 18.00 la vernisajul expozitiei
GALERIA NOUA HOME GALLERY Vlad Nanca
[4 – 29.04.2007]
In perioada expozitiei Vlad Nanca va locui impreuna cu partenera lui, Kate Smith si fiul lor Victor, la Galeria Noua.
Actiunea are o dubla semnificatie. Pe de o parte este vorba de reversul proiectului 2020 Home Gallery în care ei si-au transformat temporar apartamentul în galerie de arta. Timp de trei ani artisti tineri din Romania au fosti invitati sa expuna in galeria de apartament a celor doi. Iata ca acum Vlad Nanca alaturi de Kate Smith si fiul lor vor fi gazduiti ei de o galerie. Pe de alta parte prezenta celor trei în Galeria Noua este o reconstituire a situatiei rezidentei artistice la care au participat la sfarsitul anului trecut. In perioada septembrie – decembrie 2006 Vlad Nanca a fost artistul roman care a inaugurat programul de rezidente artistice realizat de Galeria Noua in parteneriat cu Akademie Schloss Solitude din Stuttgart.

Partea nelocuita a galeriei va fi un atelier deschis în care vor fi expuse lucrari si idei de proiecte concepute de artist în acea perioada.
Fie ca e vorba de fotografie, desen sau pictura, lucrarile vor putea fi vazute in forma finita dar si intregul proces ce le precede.
Accesul publicului se va face in orarul obisnuit al galeriei.

Galeria Noua este situata pe Str. Academiei 15, in zona Universitatii, vis-a-vis de Universitatea de Arhitectura. Expozitia Galeria Noua Home Gallery este deschisa pana in data de 29 aprilie 2007, de miercuri pana duminica, intre orele 11:00 – 19:00.

4 thoughts on “Vlad Nanca – GALERIA NOUA HOME GALLERY”

  1. Draga Luciana,
    Nu vreau decat sa-ti zic ca e ora 20.44, ca azinoapte am dormit foarte bine (mai ales dupa zilele de pregatit expozitia, mutat paturi etc) si ca oricum nu e dragut din partea ta sa bati la usa oamenilor la ora 10 noaptea. 🙂 Te asteptam sa ne vezi in galerie pe zi (incepand cu ora 08:00 daca insisti sa ne vezi in afara progarmului de vizitare) si te rugam sa nu mai bati noaptea in geam. 🙂

  2. well, aseara, cam pe la ora 10 am trecut pe langa Galeria Noua, unde se presupune ca locuieste Nanca acum…si evident ca nu era nimeni acolo. am batut si tot nimic :(!
    ce locuire e asta daca nu dormi acolo?

  3. Mi se pare normal.
    Daca io te invit la ziua mea – si tu ma inviti la ziua ta, ca altfel ma supar. La fel si cu galeriile. Pai nu?

Leave a reply (we review all comments)