reminder: Rokolectiv 2007 de miine

Rokolectiv 2007
Festival de muzica electronica si arte vizuale conexe
Coduri | Codes
vineri si sambata/ Preoteasa, 21H30
duminica/ MNAC, 19H00
www.rokolectiv.ro

VINERI SI SAMBATA CONCERTE LA PREOTEASA
Atractia festivalului sunt francezii Nôze, un grup de care de vreo cateva luni publicul din Romania aude vorbindu-se. Cu doua palarii de paie, doua sticle de votca si trei Korg-uri , cei doi baieti de la promit doua ore de show total.
Sambata atractia este Uffie, americanca de 18 ani care in ultimul an a luat cu asalt cluburile europene cu un live alaturi de Feadz, cu versuri deocheate, cantate in cel mai pur stil hip-hop. Cei doi vin anul acesta la Bucuresti direct de la clubul Fabric din Londra.
Vineri si sambata aruncati un ochi si in sala de screening de la Preoteasa. Puteti vedea patru documentare inedite cu subiecte din muzica electronica.

DUMINCA HIGH-TECH LA MNAC
Ziua a treia a festivalului (25 martie) va avea loc la Muzeul de Arta Contemporana, cu concerte ale englezului Freeform sau ale romanului Minus. Si asta nu e tot. Publicul poate vedea si orchestra de roboti mecanici ai compozitourlui francez Pierre Bastien si o demonstratie cu Reactable, spaniolii care au inventat o instalatie de mini-cuburi devenite instrumente muzicale. Si bineinteles cireasa de pe tort, japonezul Doravideo, cu un live audio-video cu percutie
………………………………………………….
Pass-uri 3 zile de festival/ 45 RON, www.bilete.ro sau la librariile Carturesti
Bilete 20 RON/zi (numai la fata locului).

2 thoughts on “reminder: Rokolectiv 2007 de miine”

  1. n-am apucat sa vin decat sambata pentru jimmy edgar. care a fost foarte tare. as mai merge sa il vad de 100 de ori.

    in total, mi se pare ca rokolectiv creste, ca oamenii pe care i-ati adus anul asta au fost mai talentati si numai de bine.

    si nu uitati, jimmy cat cuprinde.

Leave a reply (we review all comments)