Cum va reveniti dupa o noapte de betie?



Ce remedii functioneaza in cazul vostru pt a va reveni dupa o noapte de bauta crunta?
Ce retete secrete folositi?
Am auzit de cafea, portocale, ciocolata, vitamina c, aspirina, bere etc
Astept cu interes raspunsurile voastre 🙂
Nu, nu m-am facut muci aseara 🙂

21 thoughts on “Cum va reveniti dupa o noapte de betie?”

  1. la mine functioneaza cu fanta de portocale, muult bors si muuuuult somn..daca e de mancare..ceva satios dar care sa nu pice greu la stomac.cum s-a scris mai sus..sunt produse naturale care nu te lasa cu dureri de cap…dar tot facem cu mana de pa-paa neuronilor;)

  2. ca sa eviti mahmureala: la fiecare bere – o sticla de apa plata.
    daca te trezesti mahmur:
    1. te culci la loc (somnul de 14+ cures la sigur)
    2. te trezesti si bagi – apa, dus, suc de citrice proaspat (taie greata si iti iei si niste vitamine), ALKA SELZER (profesionistii stiu) si mancare cu fibre si proteine (eggs & toast). FARA CAFEA, poate ceai negru (poate sa-ti accentueze starea). Simptomele de mahmureala sunt simptome de intoxicatie sau otravire asa ca tre sa ai rabdare sa-si faca organismul un recycle.

  3. normal, alcoolul deshidrateaza.. e o mare prostie sa “nu bei apa ca te imbeti iar”, trebuie sa bei CAT mai multa apa.. 😛

  4. Gatorade, propel, vitamin water, smart water, powerade etc.

    any liquids that contain electrolytes (they help reconnect the synapses in your brain so don’t wake hungover)

  5. o aspirina cu pansament gastric, dar ce trebuie retinut..se mesteca,si se beau 2 cani de apa.credeti’ma k nu e chiar atat de rea..va invatati repede..mai ales knd veti vedea k merge faza..

  6. Metoda cu hidratarea e foarte buna. Apa inainte de culcare. Daca se poate, cat mai multa. Doar cu cele 10 ore de somn nu sunt de acord.

    In cazul in care o noapte din asta se termina candva dimineata, incerc sa mananc pe undeva o supa sau ciorba calda. Cel mai bine, cu prietenii. Nu stiu cum de, dar ajuta.

    In cazul in care n-a fost sa fie nici supa, nici apa si te trezesti mahmur, cu dureri de cap, nu pot sa recomand decat un proces cat de cat neortodox. Trezit, baut multa apa, mers la WC pentru treburi, spalat pe dinti, sex cu iubita/prietena/partenera, un dus prelungit, apoi o cafea. In cazul meu a functionat intotdeauna. Neaparat in ordinea asta 🙂

  7. pai.ideea e ca trebuie sa stii ce inseamna mahmureala.cum spunea si colegul de mai sus, alcoolul in consum execsiv provoaca dezhidratare. iar asta e cea care provoaca mahmureala.deci:bei apa inainte sa te culci.atat cat poti.pe langa asta iti infigi ori un algocalmin ori vreo 2 aspirine.sau in fine.ceva care e asemanator.dimineata nu mai ai nici o problema.sau daca ai, e vorba de stomac.dar asta se rezolva cu moarea de la varza, sau chiar cu varza murata…sau cu muraturi.la unii functioneaza si castravetii murati.cam asta ar.apropo.sunt din ardeal.beau si mananc mult.deci stiu.

  8. Exact. Inainte sa te culci bei super multa apa. iar dimineta (sau mai degraba pranz spre seara) daca inca te mai doare capu bei niste suc de portocale.
    Insa eu de obicei cand ma intorc spre casa mananc un mar sau o portocala si chiar te trezeste! 🙂
    bine, depinde si de stadiul in care esti..

  9. Am descoperit cea mai eficienta metoda de evitat mahmureala: nu beau!
    Exista alternative naturale, mai vesele, si care nu dau nici dureri de cap a doua zi:)

  10. lichidele sunt cel mai bun lucru: lapte, suc, apa, o limonada..cu pastilele nu stiu. in general, daca esti mahmur, nu scapi in jumatate de ora, trebuie sa te chinui sa iti aduci aminte cat de bine te-ai distrat inainte..

  11. la mine functioneaza apa foarte bine…inainte sa ma rapuna betia intrun somn fara vise, torn o juma de litra de apa in mine…spre dimineata cand apa vrea sa iese, o scot si torn alta in loc, si am culc din nou…cand ma trezesc, 10 ore mai tarziu mahmureala, respectiv durerea de cap, sunt…….nu sunt!

Leave a reply (we review all comments)