De vorba cu designerii englezi la Filter Session #2

Cea de-a doua serie a conferintelor Filter ii gazduieste pe doi dintre cei mai cautati designeri din lume: britanicii Dave Brown (Enterprise IG) si Ben Terrett (The Design Conspiracy), ambii membri in juriul Filter Design Competition.

Cum se face designul in Anglia, tips and tricks si studii de caz pe brandurile la care au lucrat. Pe 19 martie, de la ora doua la Centrul National al Dansului, TNB.

Mai exact, Dave Brown va vorbi despre designul industrial si va dezvalui printr-un studiu de caz cum a aparut sticla Peroni, iar Ben Terrett va prezenta aspecte legate de designul grafic din Marea Britanie, oferind cateva “tips and tricks” pentru cei pasionati de domeniu.

Programul detaliat al Filter Session #2

14.00 – 15.30 – Dave Brown

15.15 – 15.45 – Intrebari si Raspunsuri

15:45 – 16.00 – Pauza

16.00 – 17.30 – Ben Terett

17.30 – 18.00 – Intrebari si Raspunsuri

Conditii de participare

Din pricina locurilor limitate, selectia celor prezenti in sala se va face ca la Filter Session #1, pe baza raspunsurilor la o intrebare disponibila in contul personal de pe site-ul Filter. Cei selectati vor fi anuntati pe forum si contactati personal.

Cei selectati deja pentru Filter Session #1 sunt asteptati si pe 19 martie la Centrul National al Dansului.

Despre vorbitori

Dave Brown este presedintele Enterprise IG pe UK si se ocupa de clientii globali – Masterfoods (Client champion), SABMiller (Global Creative Director) si Grohe (Look & feel leader). Are o experienta de peste 20 de ani de brand design in agentii. In 1992 a fondat agentia de branding de produs Brown Inc, parte din Added Value Group, care a fuzionat cu Enterprize IG in 2002. Inainte de a deveni presedinte Dave avea functia de Executive Creative Director. Recent a lucrat pentru Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Mattel (Scrabble)

Ben Terrett e la a doua vizita in Romania si este partener fondator al The Design Conspiracy Londra. Ben este un sustinator acerb al efectelor benefice ale designului asupra oricarui tip de business si merge cu bicicleta la job. Terrett este invitat constant al emisiunilor despre branding din Marea Britanie iar The Design Conspiracy a fost denumita “a company that makes things happen” de Seth Godin in cea mai recenta carte a sa.

2 thoughts on “De vorba cu designerii englezi la Filter Session #2”

  1. iti faci cont pe site si intri in el, si te descurci de acolo (bifezi conferinta si raspunzi la intrebarea respectiva)

    thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.