Skip to content

TRANSCITIES BERLIN-BUCURESTI
“TRANSCITIES BERLIN-BUCURESTI este cel mai important festival care a avut loc in ultimii ani in capitala, care inglobeaza in structura sa trei domenii distincte ale artei contemporane – film, new-media si muzica. Acest festival reprezinta un schimb cultural fara precedent intre cele doua metropole europene, Berlin si Bucuresti, fiind timp de o saptamana(12.03 -18.03) centrul de interes al avangardei artistice bucurestene.

TRANSCITIES Berlin-Bucuresti. BERLIN LABELS WEEKEND.Patru dintre cele mai importante label-uri ale scenei muzicale din Germania: BPitch Control, Morr Music, Monika Enterprise si Brothers in Music. 14 artisti exceptionali, legende ale ultimului deceniu in muzica electronica si alternativa berlineza: Tarwater, Milenasong, Ms.John Soda, Damero, Zander VT si Headkit. Visual-set asigurat de echipa de VJ-ite a celebrei Ellen Alien: Steffi&Steffi.
16-17 martie. CCSB Preoteasa. Un eveniment promovat de MOKOYUMA.
Detalii pe www.mokoyuma.com si www.myspace.com/transcitiesberlinbucuresti

9 thoughts on “TRANSCITIES BERLIN-BUCURESTI”

 1. mega rusine. defapt ce ma mai mir … un eveniment atat de mare si important promovat atat de slab si prost. probabil ca “mokoyuma” au luat bani pe linie culturala si l-au facut doar sa fie … se pare ca toata lumea “organizeaza” ceva in tara asta. penibil. nu am ce adauga …

 2. mi se pare stupid sa nu promovezi un eveniment
  pe mokoyuma sta scris ca luni au cantat
  dictaphone
  am aflat prea tarziu

 3. ai dat.o foarte bine crissy.moran ! asta da comment ! 😉

  si oricum e tare ce se intampla la acest event !
  vrem mai mult !

  srg.

 4. what nice anonyms fights…
  what is incredible is in libreria noi, they don’t even know they sells the tickets. I had to show them the flyer and wait the find somebody who knows. But I finally have

 5. nu inteleg un lucru: exista o competitie tacita la nivel de flyere sau… cum? (nu e prima oara cand vad commenturi pe tema asta)

  iar faptul ca se posteaza anonim… nu stiu… vad un fel de ciuda puerila, lipsita total de responsabilitate: meritam mai mult decat “popescu” – mi se pare?

  nu vreti sa ne bucuram de muzica si visuals faine … pur si simplu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version