Urban Quest. O cursa cu peripetii si obstacole in Bucurestiul interbelic

  • by

ORICUM iti aduce un concept nou de distractie, Urban Quest, prima cursa printre catacombele stradale si micile secrete ale orasului. Pe 24 martie esti asteptat la startul primei editii a competitiei, situata in Bucurestiul interbelic. Inscrie-te pentru competitie, incepand cu 12 martie pe www.urbanquest.ro.

Urban Quest este un joc de echipa iar ingredientele necesare sunt: inteligenta, spirit de orientare, agilitate si niste cunostinte despre partea ascunsa a Bucurestiului.

Daca te-ai plictisit sa iesi in fiecare seara la bere sau la film, in aceleasi locuri, avand aceleasi conversatii, atunci e clar ca ai nevoie de Urban Quest. Si daca aveai pofta sa cheltui niste bani aiurea afla ca echipa castigatoare va primi si un premiu de 500 de euro, iar echipele de pe locurile doi si trei 200, respectiv 100 de euro.

Nu o mai lungim, te invitam la o pauza de la grijile zilnice si rutina oferita de: KIT KAT. Un proiect marca ORICUM, Sprijinit de Radio Guerrilla, 24-FUN, Compact, Time Out, Dordeduca.ro , Feeder.ro, Hotnews.ro, Carturesti si Nowandthen.ro.

Leave a reply (we review all comments)