De vorba cu designerii romani la Filter Session #1Programata pentru 5 martie la Sala Ronda a Centrului National al Dansului, Filter Session #1 e prima conferinta despre design din Romania. Bogdan Branzas (CEO Branzas Design), Marius Ursache (Chief Creative Officer si fondator al Grapefruit) si Dinu Dumbravician vor realiza o introducere in designul romanesc pentru tinerii pasionati de design prezenti in sala timp de trei ore.

Bogdan Branzas va prezenta principiile fundamentale care stau la baza packaging-ului printr-un studiu de caz de la Branzas Design, Marius Ursache va dezvalui felul Grapefruit tot printr-un studiu de caz aplicat pe procesul de branding, iar Dinu Dumbravician va vorbi despre felul in care e receptionata educatia in design si despre noi metode de invatare. In paralel cu Filter Session #1 se va desfasura workshop-ul pe typeface tinut de Frantisek Storm, adus in Romania de Centrul Ceh.

Filter Session #1 e o conferinta interactiva, asa ca dupa prezentarea fiecarui vorbitor se vor prelua intrebari specifice legate de prezentare venite de la participantii din sala. Mai mult, ultima parte a conferintei e dedicata intrebarilor generale pentru vorbitori adresate prin intermediul forumului site-ului.

Programul detaliat al Filter Session #1

11:00 – 11:45: Bogdan Branzas

11:45 – 12:15: Dinu Dumbravician

12:15 – 12:45: Marius Ursache

12:45 – 13:15: Pauza

13:30 – 14:00: Raspunsuri la intrebari de pe site

Conditii de participare!

www.filterdesign.ro/

4 thoughts on “De vorba cu designerii romani la Filter Session #1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.