Wu-Tang Clan la B’ESTIVAL 2007

Wu-Tang Clan (RZA, GZA, Method Man, U-God, Raekwon, Inspectah Deck, Ghostface Killah si Masta Killa) la Bucuresti in cadrul B’ESTIVAL 2007.

11 thoughts on “Wu-Tang Clan la B’ESTIVAL 2007”

  1. @ ultimu anonim: uite ce nu poti tu intelege – n-as posta un comment cu link catre o chestie care imi apartine, basca sub alt nick. in rest, no comment, numai bine, da i inainte cu obsesiile tale vaginale

  2. sincer, nu e ca la sonar sau ca la transmediale , dar exista oricum de cativa ani alternative “contemporane” si in bucuresti cum ar fi the up comming ROKOLECTIV sau AVmotional si tot asa, si sincer (din nou) e bine ca s au gandit unii sa faca si un astfel de festival, mult mai digestibil pt publicul larg !

    bine asa, c’mon !

  3. @snob…pentru noi “astia” care am crescut cu muzica lor, “living legends’n shit” ni se pare ceva fenomenal sa-i vedem live in Bucuresti. Poate pentru voi “astia” care va lasati “ghidati” de trend in muzica, nu vi se pare fenomenal.
    Pana atunci, Wu Taaaaang Clan ain’t nuthin’ to fuck with, the 36 chambers up in this mothafucka! 😀

    Meama cum o sa fie.

  4. I’ma rub your ass in the moonshine
    Let’s take it back to seventy-nine

    couldnt have said it better myself
    13375 gon be thurr

  5. subscriu la ce zice baiatu asta aici. Ceva mai pe trendu secolului 21 n-au in vedere oamenii astia care fac bookingul? …sau poate trebuie sa punem bazele mai intai.

Leave a reply (we review all comments)