Rokolectiv 2007 – Codes

Rokolectiv 2007
Festival de muzica electronica si arte vizuale conexe
23, 24, 25 martie 2007
Coduri | Codes

vineri, 23 martie / preoteasa / 21h30

BOG / ro / live
christopher just / au / live
mikael stavöstrand plays bulgur brothers / swe / live
nôze / fr / live
thomas brinkmann / de/ live
dreamrec / ro / vj set

sambata, 24 martie / preoteasa / 21h30

machine funck / cz / live
jimmy edgar / us / live
feadz / fr & uffie / us / live
dandy jack & the junction sm / ch/ live
sonja moonear / ch / dj set
vali chincisan & skvjs crew / ro / vj set

duminica, 25 martie / MNAC / 19h00

reactable / es / live & presentation
pierre bastien / fr / live
minus & vali chincisan / ro / live & vj set
freeform / uk / live
doravideo / jp / live

Screenings:
Bassline Baseline, directed by Nate Harrisson, [US] 2005, House directed by Gabriel Shalom, [US] 2005, Pioneers of Electronic Music : Richie Hawtin directed by Holger Wick, Maren Sextro, [DE] 2006, Sound freaks by Videorgy [RO] 2006.

Detalii despre artisti, parteneri, pass-uri, bilete in curand pe www.rokolectiv.ro

update: S-a pus in vanzare un numar limitat de pass-uri de trei zile pentru Rokolectiv Festival/ 45RON / pass. Rezervari pe bilete.ro sau direct de la libraria carturesti (magheru).
Bilete pe 1 zi / 20 RON (numai la fata locului)

18 thoughts on “Rokolectiv 2007 – Codes”

  1. Acum ca au fost 2 zile de rokolektiv la proteasa, va rog sa imi spuneti unde naiba s-a vazut munca scenografului? In afara de acele traforaje de pe stalpi zau ca nu era nimic special in decor. Si sa nu indrazniti sa spuneti corbul, acela era a lui Jimmy Edgar 🙂

    Nu pot sa ma abtin sa nu spun “Told you so!”

  2. da, duminica e pour les connaisseurs, ca sa-l citez pe tzapu….numai pentru pierre bastien si tot meritati toate felicitarile!

  3. Felicitari Rokolectiv! ziua de duminica e mai pe gustul meu dar sigur ca voi fi acolo si vineri si sambata. La reactable nu ma asteptam…nice move

  4. ce ar fi sa dai tu, amparo, o sugestie de un line-up “real” si fara “fitze frate”? poate chiar ajuta. Cateva sugestii de artisti “romani shmecheri” ar fi bune pentru mintea bronzata a organizatorilor. Un pic de action intr-o directie constructiva nu ti-ar strica nici tie, in loc sa stai sa latri ca maidanez castrat pe blog, nu crezi? 😉 P.S. In rest n-ar fi rau sa corectati 07-le de pe afis la 2007 sau la ’07 sau la 02, ca totusi e a doua editie in anul 2007. Sa nu exageram ;-)! Si sa nu se inteleaga gresit, ca dupa aia iarasi o sa se apuce maidanezii de latrat pe bloguri…

  5. un festival trendy si cool pentru “designeri” si “artisti contemporani” – in general aia care lucreaza la advert companies din Bucuresti 🙂 o chestie fara substanta ci doar cu forma – asa cum o inteleg organizatorii 🙂 fara artisti romani ca aia nu’s destul de shmecheri ca sa faca fata situatie ( dupa mintea bronzata a organizatorilor ) – meeeega festival si meeega nume ! 🙂 fitze frate. nu ceva real.

  6. Eu as merge la Polivalenta doar daca ar avea decorator. Daca ar avea scenograf as fugiii. :))) Mi-e frica de scenografi, de paianjeni si de culoarea verde. Asa suntem noi, urbanii.

  7. @jimi fofoloanca:”dar totusi” este incorect gramatical.

    eu as merge sa vad event-urile lui tapu si daca le-ar organiza la polivalenta.

  8. De ce dupa doua replici civilizate apare un post agresiv si de prost gust? Nu ne-am saturat cu totii de stilul ieftin in care posturile mitocanesti distrug discutiile okish? In general acest tip de posturi nu au nimic de transmis, cu exceptia frustrarilor si agresivitatii triste.

  9. Dar totusi…preoteasa?
    Si nu inteleg treaba cu scenograful…sau acum ne dam cu astfel de partzulici?
    Da’ decorator va sta in gat?

  10. va da fiori?
    alternativele sunt extrem de putine si au dezavantajele lor. preoteasa se renoveaza in prezent si in plus o sa lucram cu un scenograf ca sa schimbam serios felul cum arata cele doua sali (cea de concerte si cea in care se va face proiectia de filme).
    sper sa nu fie un impediment…

Leave a reply (we review all comments)