GMAIL 2,8 GIGA!

GMAIL 2,8 GIGA! si nu mai e nevoie de invitatie pt a-ti face cont.
nu stiu cat de noua e vestea dar eu acum am aflat.

13 thoughts on “GMAIL 2,8 GIGA!”

  1. @ jondow Flame War? Cred ca iti iei prea in serios misia de cruciat si ma faci sa rid. Yahoo! are sign-in seal, spre deosebire de tristetea aia de gmail. Yahoo! a preluat, ce-i drept, si instant mess in mail de la tristetea aia de Gmail, asa ca Yahoo! are si feature-ul respectiv si glitter. Poate voi aveti dileme de natura estetica, altfel nu vad la ce v-ar deranja o interfata bling bling. Iar eu nu “atac” Gmail, ca nu sint virus, pretene. Eu ma pis pe Gmail, atit.

    PS: Pun pariu ca folosesti Yahoo Messenger! la blana. Iar despre “lol” si irc, nu am de unde sa stiu, pt ca nu am calcat in viata mea pe mirc, sa-mi refac viata, citat aproximativ.

  2. erm, yahoo are o interfata supraincarcata in comparatie cu gmail, din orice unghi te-ai uitat, cu orice bec deasupra capului. asa ca argumentul cu “the looks” se duce “down the drain”. si “lol” este un acronim folosit la inceput pe usenet bbs si irc, instant messengerele de acum au popularizat alte prostii, nicidecum acronime.

  3. “Published Friday 29th October 2004 16:50 GMT”

    cu asta ataci tu gmail? cu un articol din 2004?

    internet slang-ul a fost inventat si popularizat de yahoo messenger. clar. lol il stiu de pe vremea cand irc-ul era la putere, r-tard.

    nu vreau sa incep un flame war. prefer sa imi ocup timpul cu chestii mai constructive. la urma urmei fiecare foloseste ce vrea si ce ii place.

  4. @john doe:
    gmail merge foarte bine, cu exceptia faptul ca, din cind in cind, mai cade pentru maintenance. sau ca mailurile nu ajung instant, uneori. deh, ce sa-i faci, beta version si el. sau ca, atita timp cit esti logat pe gmail si performezi un google search, exista riscul sa ajungi pe unele site-uri care sa-ti ia parola frumusel (dupa cum ai sa citesti in linkul urmator:
    http://www.theregister.co.uk/2004/10/29/gmail_vuln/ )
    pt ce imi trebuie atita spatiu liber? sa imi depozitez acolo muzica si filmele, sa nu le mai las pe DVD? pentru ce exista ftp-urile? carui client ii dai un QT care sa depaseasca 5 MB? De-asta stie Yahoo ce face, si de-asta te lasa sa dai frumos fisiere prin YM!

    Gmail nu este user friendly, nu este eye candy, nu este sigur, nu am nevoie de atita spatiu si nici sa fac tabele direct in el. am excel pentru asta.

    iar pe instant messnegerul ala sa stai tu cu prietenii tai, sa vedeti cind se inverzesc butoanele. dar, nu stiu de ce, am impresia ca lol-ul ala tot pe ymess l-ai invatat.

  5. cam penibila ideea filmului, desi este realizat foarte bine.

    tu anonymous coward, folosesti produsele microsoft? contribui si tu la intarirea monopolului global pe piata sistemelor de operare? si nu spune ca da, dar e piratat, pentru ca e acelasi lucru.

    doar pentru ca google iti spune ca iti scaneaza e-mailurile cu ajutorul unor algoritmi (nu human operators) asta inseamna ca sunt evil? ce garantie ai tu ca yahoo nu face acelasi lucru? sau crezi ca sunt obligati sa te anunte ca ei iti citesc mailurile?

    asa face omul in general, cand o chestie e gratuita incepe si intra la banuieli cum ca ceva nu ar fi in regula. nu se poate. pe gratis si mai e si bun? imposibil. hai sa ii dam jos.

    dar stai tu linistit. oamenii ca tine, care sunt impotriva avansarii tehnologiei sunt din ce in ce mai putini. foloseste tu hotmail.com, go.ro, poate chiar emoka.ro

    grow a brain.

  6. Eu am folosit deja 30% din al doilea cont de gmail… Primul s-a umplut… (stiti bancul ala cu “sa schimbam cadavrul, “, nu?

    E misto ca primesc inca si mailurile pe care cineva le trimite pe primul – forwardingul rulz.

    Si gmail are de muuult 2.8 giga.

    Folositi dreacu gmail, nu yahoo.

    Btw aud ca yahoo va integra messenger in mail. ce surpriza, google are asta de muuult…

    Asta ca sa vedeti cine controleaza trendurile

  7. bravo lor, dar nu vad diferenta intre 2 gb si 2.8. cine ii foloseste pe toti ? au marit spatiu ca au avut plangeri de la clienti “domnilor,nu se mai poate, 2gb e bataie de joc!” ? Mai bine ar lucra la interfatza lor 😀

  8. @anonymous:
    umm… lol. nu stiu ce te face sa spui asta. poate interfata aia incarcata de prea multe butoane inutile. sau poate reclamele alea grafice suficient de mari cat sa te enerveze. mai stii? poate iti place super mult ca nu are support pop3 decat daca platesi.

    de fapt, e chiar de cacat gmail daca stai sa te gandesti. se incarca repede, nu are butoane, are pur si simplu text sub forma de linkuri, suport pop3, instant messenger integrat, control spam excelent si unde mai pui ca ai si support pentru mai multe conturi. sa nici nu mai vorbim de neglijenta lor in ceea ce priveste semnatura de la e-mail. cine a mai auzit sa nu iti puna reclame in semnatura. o porcarie de-a dreptul!

  9. cu tot spatiul lui, cu toata utilitatea lui si cu toate ca am si eu cont de gmail de vreun an si ceva, tot de cacat arata. yahoo! rules.

Leave a reply (we review all comments)