Dos Noun (SUA) & USM Live!

  • by

Locatie: Fire Club (str. Gabroveni nr. 12)
Data: 25.02.2007
Ora 21.00

Inceputul lui 2007 aduce un nou bootleg marca USM, “Ciordeli”, material ce cuprinde 14 track-uri, piese atat in limba engleza, cat si in limba romana. Numarul invitatilor de pe album este destul de restrans: MOA, Da Tryfe MC si Dos Noun, trei MC din circuitul underground american. “Ciordeli” precede primul album oficial USM, “Gangsta Rap”, album planificat sa apara in aceasta vara.

Promo-ul materialului poate fi ascultat pe www.hadesrecords.com/usm si www.myspace.com/usmcrew, materialul urmand a fi lansat oficial duminica, 25 februarie, in Club Fire. Alaturi de USM, pe scena va urca unul dintre invitatii de pe “Ciordeli”, rapper-ul american Dos Noun. Pentru colaborarea cu USM, strofa lui Dos Noun fost inregistrata in timpul turneului european al rapper-ului, intr-un studio din Copenhaga.
Originar din Pittsburgh, Pennsylvania, Dos Noun are la activ trei albume, “Paper Animals”, “Compelling” si EP-ul “It can’t be Wrong”, si acesta va fi primul lui concert in Romania. A sustinut zeci de show-uri in SUA si Europa, remarcandu-se drept un foarte bun freestyle-MC si un entertainer desavarsit, fapt observat si de unul dintre veteranii Hip-hop-ului international, DJ Premier.

Leave a reply (we review all comments)