Despre brand

  • by



comunicare.ro & carturesti
va invita la o intalnire cu Wally Olins
care lanseaza editia româna a ultimei sale carti, Despre brand

Alaturi de Wally Olins vor vorbi Rafael Treguer (director de marketing Dacia Renault Romania)
si Stefan Liute (director de strategie Grapefruit, traducatorul cartii).
Lansarea va fi urmata de o sesiune de autografe.

Wally Olins este recunoscut in intreaga lume drept cea mai proeminenta personalitate in domeniul identitatii corporatiste si al brandingului. A creat branduri si identitati pentru organizatii cum ar fi Orange, 3i, Akzo-Nobel, BT, Repsol, Q8, Prudential, British Telecom, Guinness, Renault sau Volkswagen. Wally Olins este, de asemenea, cea mai autorizata voce in domeniul brandingului de tara.

Despre brand este un studiu care ofera o viziune lucida, aplicata, asupra mecanismelor de creare a brandurilor, elaborata de insusi artizanul lor. Aceasta carte este nu numai o reactie polemica la atitudinea antitrust promovata de autori cum ar fi Naomi Klein (in deja celebrul No Logo), dar si o critica rafinata, subtila si pertinenta la adresa industriei marcilor. Astazi, cind atitudinea consumatorilor oscileaza intre tentatia de a se lasa sedusi si cea de a se revolta impotriva brandurilor si a modalitatilor prin care acestea se construiesc si patrund in viata cotidiana, o astfel de carte deschide o dezbatere care, in spatiul cultural romanesc, se afla abia la inceput.

Lansarea va fi precedata, la ora 11.00, de o prelegere sustinuta de Wally Olins la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice (SNSPA, Str. Povernei nr. 6, sala 12), cu tema “Brandingul de tara”.

marti, 13 februarie, ora 18.00
libraria carturesti
strada arthur verona 13, bucuresti

Leave a reply (we review all comments)