SINAIA FREERIDE CAMP 07

  • by



SINAIA FREERIDE CAMP 07-editia a-II-a
11-18 februarie 2007

“Sinaia Freeride Camp – prima tabara internationala de schi si snowboard off-piste din Romania, isi deschide portile si anul acesta, in perioada 11-18 februarie. 30 de schiori si snowboarderi din Romania, Bulgaria, Cehia si Ungaria sunt asteptati la Cabana Miorita din Sinaia, pentru a invata secretele schiului in afara pirtiilor. Dupa o prima editie desfasurata cu succes in ianuarie 2006, anul acesta organizatorii le-au pregatit camperilor un program mai diversificat: lectii de freeride si freestyle, curs de cautare si salvare din avalansa, proiectii de filme, test center Movement Skis, concurs de freeride (sambata, 17 feb.’07), sesiuni foto-video si nu in ultimul rind, citiva DJ care vor incinge atmosfera in fiecare seara.

Cursurile vor fi sustinute de instructori de top din Romania, Bulgaria si Cehia: Ion Trandafir (RO) -Dynastar Freeride Team, Jirka Lausecker (CZ) -K2 International Team, Ivo Andreev (BG) – Technine & 686 Team, Ciprian Popescu (RO) – Forum Snowboards Team.

Sinaia Freeride Camp se adreseaza doar schiorilor si snowboarderilor avansati. Cei care doresc sa se inscrie trebuie aiba casca, protectie pentru spate sau rucsac prevazut cu protectie si tranceiver de avalansa (optional).”

Leave a reply (we review all comments)