Timpuri Noi LIVE 1987-1988

Brazda lui Novac a ripuit o caseta cu Timpuri Noi din perioada 1987-88. De colectie 🙂
Inregistrarile sunt extrem de rare, nimeni altcineva nu avea nici o dovada a existentei formatiei Timpuri Noi de dinainte de ’89

restul inregistrarilor le gasiti aici: https://www.youtube.com/profile?user=object4d

12 thoughts on “Timpuri Noi LIVE 1987-1988”

 1. Textier de ce nu postezi la tine pe blog decat ce iti convine tie? Igu, nu era nevoie sa te justifici acolo, ii explicasem eu inainte dar deh, se pare ca talentul la scris nu e are nici o legatura si cu acceptarea unor greseli personale. Un sfert din articolul (foarte bine scris altfel, asa cum vad ca ai scris si cu alte ocazii) ar fi devenit pointless subit, deci ai evitat “abil” post-ul meu 😀

 2. andrei: decebal badila la tn… ;)))
  nu ca n-ar fi fost posibil, a fost el catalin razvan vreo 2 ani (basistul de pe basca abundentei)… si vlaicu golcea a bagat o repetitie-doua anul trecut.
  dar badilosul s-ar cam fi plictisit (o spun cu toata dragostea pt. tn)…
  radu cartianu, basistul cu pleata creata ca a lui badila jr, este acum un prosper om de afaceri din bv, dupa ce, prin ’95…, si-a incercat puterile in showbiz (printre altele, el a organizat antologicul concert tn unplugged de la teatrul creanga).
  briana: intrarea in club a era pe atunci destl de exclusiva: in principal, pt. arhitecturisti sau pilosi (pe mine ma baga artan, deci eram din catg. a 2-a)… tu?

 3. multumesc de mii de x!
  e acolo toata tineretea mea de fan tn! de groupie care mergea dupa ei nu doar la concerte, ci si la repetitii.
  artan e cel care m-a indemnat sa ma fac textier, el mi-a dat primele cintece sa le fac texte, el m-a invatat cum se lucreaza cu un vocalist.
  vedeti cum suna nene o trupa? acum 20 de ani? super-smanes! super-cintare!
  (cine a facut filmarea? adrian valentir? un amator intimplator? e un concert obisnuit in “club a” sau e o “mizansena”?)

Leave a reply (we review all comments)