Marilyn Manson la B’ESTIVAL 2007!“In zilele de 30 iunie si 1 iulie, Emag!c Entertainment va organiza in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti primul festival romanesc dupa exigente internationale, B’ESTIVAL: mai multe scene, mai multi artisti internationali si mult mai multa distractie!

Unul dintre headlinerii B’ESTIVAL-ului va fi nimeni altul decat Marilyn Manson, vedeta rock autoproclamata “Anticrist-ul Superstar”! Indiscutabil una dintre cele mai celebre si mai controversate aparitii din lumea showbiz-ului, Marilyn Mason a reusit sa-si atraga milioane de fani din randul publicului tanar, spre nemultumirea politicienilor conservatori si a parintilor ingrijorati.”

detalii

2 thoughts on “Marilyn Manson la B’ESTIVAL 2007!”

  1. Si textul asta e inca ok. Titlurile din ziare sunt dezastruoase. Cel mai recent ‘Un satanist la Bucuresti’, referindu-se la MM. E stupid ca redacteaza asemenea texte ca si cand la acest concert n-ar veni oricum doar persoane care stiu despre ce e vorba si care in nici un caz n-au perspectiva asta draconica despre Manson sau altii ca el.

  2. ce PR de doilei.. text demn de “cool girl” si un site mort.
    apropo de site, dupa secunde, in ordinea descrescatoare a marimii urmeaza sutimile. milisecunde my arse.
    restul echipei organizatorice o fi tot asa de competent?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.