Reduceri la ZEBRA Society

13 thoughts on “Reduceri la ZEBRA Society”

  1. mai scoate si tu capul prin strainataturi si o sa te lamuresti si tu…pana una alta, pare-mi-se ca te imbraci de la Miss Sixty si …poate iti permiti si tu o maneca de la Ana Alexe si un nasture de la Martin Margiela.

  2. Ah, pardon! Am vrut sa spun Mango( Sau Miss Sixty? Sau Stefanel? Sau BSB? Aa, sau poate era Zara? Whatthefuckingever), fata draga!
    Ca esti lamurit(a) mi-am dat deja seama. Doar era atat de limpede…

  3. Vai, vai, vai, oameni buni, tare meschini si mici mai sunteti.
    Zic merci ca exista un magazin ca Zebra Society, unde pot gasi haine- si nu numai- ale unora dintre cei mai talentati tineri designeri de pe la noi, si pentru creatiile carora LOGIC ca as plati mai mult decat in mod obisnuit ( personal, chiar si decat pentru nu-stiu-ce brand din Plaza Mall). Pentru ca stiu sigur ca nu o sa mai vad aceeasi haina pe inca 30 de pipitze, si pentru ca majoritatea sunt lucruri frumoase, deosebite, pe care efectiv iti face placere sa le porti. Sunt altfel, si te fac sa te simti altfel. Cine nu intelege treaba asta, nu pricep de ce comenteaza. Si fara doar si poate mi-as lua mai degraba un superb palton Ana Alexe, decat 2 geci de la Terra Nova.
    Mai bine v-ati baga frustrarile in lada bunicii.

  4. care mocanu frate?:))
    mai specific adica..
    subscriu la protestul asupra peticelor din lada bunicii asezonate cu nasturei si carouri fashion. si mai ales la pretul acestora.
    sanatate

  5. Acuma oricine are ceva de criticat inseamna ca uraste sau ca e mocanu…si, hai sa fim seriosi,sa ai pretzuri mari nu inseamna ca ai si produse de calitate. E doar o strategie foarte la moda de a-ti fabrica o aura de artizan rafinat, intangibil, valoros. Cu banii pe un palton din material de mushama de la voi imi cumpar o fusta de la Martin Margiella. Si, vorba aia, e Martin Margiella.

  6. reduceri la ce?!? aveti numai rahaturi, hai sa incropim ceva si sa-i dam o spoiala trendy ca sa dea bine la snobii din Bucuresti. Mai multa diversitate si creativitate, fratilor, si mai putine pretentii de pret la niste diletantisme.

Leave a reply (we review all comments)