Silent Strike – Words Kill People (clip)


Silent Strike – Words Kill People
–Fundamental Film–
Director : Bogdan Albu
Director of Photography : Liviu Marghidan
Label : La Strada Music
[Sibiu is the european capital of culture 2007]

15 thoughts on “Silent Strike – Words Kill People (clip)”

 1. Mie unul mi se pare o insiruire fara noima de cadre frumoase cu oameni semi-dezbracati, “transpirati” de lumina focului probabil. Efectul acela de flash este intr-adevar mult prea uzitat. Nu stim ce se intampla acolo, iar legatura cu titlul piesei este absolut inexistenta. As mai adauga ca ultimul cadru cu panorama sibiului (presupun ca e sibiu) in departare si fata in prim plan este cel mai cretin.

  Dar sa recunoastem ca fata de cele mai multe productii romanesti de gen este mult peste. O alternativa curata si inteligenta la 3 farfuze pe bmw-uri si mertzane cu baetzashi beutura rachiuri si alte dracovenii de circoteci, lantzuri si belciuge…
  Apropo de rachiu, nu vi se pare ca scena cu forjarea harpei (asta am inteles eu ca e) aduce si te duce cu gandul la spotul pentru “Hanul ars” 😀

 2. Este f tare atunci ca “Bogdan Albu un baiat” s-a inteles cu oamenii de la Sibiu si Gav| Scholz & Friends sa foloseasca imagini din spoturi si duble picate la montaj, remixate. De fapt, nici nu stiu de ce comentez, cred ca asa procedeaza si Floria Sigismundi, si Glazer, si Romanek, toti. Aaaa, sau, m-am prins, pt Scholz & Friends si Bogdan Albu spoturile astea au fost ca un fel de filme, iar noi am mai vazut clipuri de la interpreti internationali cu excerpte din filme. Da, ai dreptate. Cred ca mai exista pe piata si alte spoturi S & F. Le taiati si pe-alea in Windows Movie Maker si mai puneti de-un clip.

 3. “nasterea lui nu e ok”…. ei bine, piesa a fost platita, nu a fost vorba de nici un barter

  iar montajul nu a fost facut “de un baiat”, ci de Bogdan Albu, un tip cel putin decent.

  Bravo Silent.

 4. ia uite-l… maestrul ss revine in forta cu un “saw III” style video clip pe strazile Sibiului, clip care se incheie cu panorama din Turnul Sfatului, cineva a citit “Iliada” si a vazut “The Perfumer” si eu sunt din Sibiu. Foarte frumos foarte frumosa ca de mult nu se mai auzise ritm de ss.

 5. Fara sa fiu rau cu Livache, care e un baiat de aur, da’ voi vreti sa/mi spuneti mie ca asta e clip ca a vrut el sa fie clip? Nu, au facut probabil un deal pe sistem barter in care Silent Strike le dadea celor de la Scholz & Friends o piesa moca si aia, (Lucian Georgescu, auzind cuvintu ‘moca’ s-a umectat,probabil, instantaneu) il lasau pe SS sa se foloseasca de imagini. Atunci un baiat de la montaj a inceput sa mixeze cadre din TVC-uri, o mai fi bagat si din duble cazute la montaj, gata clipu’.
  Nu zic ca nu-mi place, ca e OK, si muzica e OK, dar nasterea lui nu e ok.

 6. in sfarsit niste clipuri cu care ne putem mandri si noi.

  felicitari la strada music si felicitari Ionut, din putinul timp cat l-am cunoscut pe omul asta mi-am dat seama ca o sa ajunga departe.

  asteptam si altele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.