CINECLUB



“MIERCURI 13 DECEMBRIE, 18h00, Cinemateca Romana, Sala Eforie
Cinemateca Româna alături de Liga Stdenţilor U.N.A.T.C se lansează cu avânt într-un CINECLUB, întâiul oficial pe meleagurile noastre. Primul film proiectat va fi „Masculin, Feminin” al lui Jean-Luc Godard, care, în principiu şi cu bunăvoinţa voastră, va fi succedat de o discuţie lejeră. Filmul este subtitrat, intrarea este LIBERĂ pentru toată lumea.

DUMINICĂ 17 DECEMBRIE (Cinemateca Romana, Sala Eforie) la aceleaşi ore vă aşteptăm la cel de-al doilea film proiectat, „Meandre” de Mircea Saucan, in rezonanţă cu primul cineclub, la un debate despre anul 1966 în cinematografia europeană.

Mai multe explicaţii şi lămuriri, la faţa locului.”

– via mindcrusher

4 thoughts on “CINECLUB”

  1. Ca se intampla e chiar fain. Dar ca e primul cineclub oficial de pe meleagurile noastre….asta e o mare minciuna. Abica e tupeu ordinar al unora care cred ca inventeaza acum roata!
    Fratilor, roata s-a inventat acum mii de ani, sa fim seriosi!

  2. Bleah.
    Niste ATFisti micuti se joaca de-a Night of the Living Dead, aducind la viata prin socuri electrice auctori decedati de mult ca Godard si Mircea Saucan. Cine este Mircea Saucan? De ce m-ar scoate el din casa pe frigu’ asta? “Debate despre anul 1966” in cinema-ul european. Give me a fucking break. Nu v-ajunge cit discutati timpeniile astea la scoala? Geezus fucking Christ. Cineclub. Liga studentilor UNATC. M-am acrit.

Leave a reply (we review all comments)