reminder: Infruntarea titanilor: Battle Off Da Dome 3 – Finala!

  • by

Joi, 30 noiembrie, clubul B-52 va gazdui finala campionatului “Battle Off Da Dome 3”, organizat de Hades Records. Inventivitatea, spontaneitatea si rimele acide sunt armele pe care “maestrii cuvintelor” le vor folosi in lupta pentru titlul de campion si pentru premiile in valoare de 2000 de euro!

Demarat la sfarsitul lunii septembrie, turneul de battle a atras in competitie peste 30 de participanti, dornici sa-si demonstreze talentul si curajul in fata microfonului. In urma celor trei runde preliminarii disputate pana acum, sase concurenti si-au castigat locul in finala, ultimii doi finalisti urmand a fi alesi tot joi, in cadrul unei runde fulger, chiar inainte de infruntarea decisiva. Spectacolul va fi completat de un tur de forta la platane cu cel mai bun DJ-crew din tara: Turntable Science!

Special pentru finala “Battle Off Da Dome 3”, scena clubului B-52 va fi transformata (si la propriu si la figurat) intr-un ring, pe care cei opt “titani” ai rimelor vor lupta fara manusi si menajamente! Replicile taioase, prezenta de spirit si ritmurile grele de Hip-hop prezinta garantia unui show exploziv, ce nu trebuie ratat!

Leave a reply (we review all comments)