Fără Limite – SUPORTERI

SUPORTERI

Fără Limite – Despre lumi neştiute
Duminică, la TVR 2

SUPORTERI – episodul 4 al seriei de documentare FĂRĂ LIMITE produsă de Videorgy vă prezintă duminică, 3 decembrie de la ora 20.00, pe TVR 2, un material despre suporterii de fotbal din România, despre galeriile celor mai importante echipe ale momentului.

Pentru unii dintre noi, microbistul nu este decât un “huligan”, pentru alţii este un pătimaş, un temperamental, iar pentru câţiva este subiect de studiu.

Suporterii vorbesc cu publicul microbist şi nu numai, într-un documentar “fără limite”.

Cum şi ce gândesc cei care îşi sacrifică majoritatea timpului liber pentru o echipă, păreri despre fenomenul fotbalistic românesc, dar şi despre celelalte galerii – prietene sau rivale, cum îşi creează sloganurile şi îşi compun imnurile? Ce este un microbist din perspectiva unui microbist?

Galeriile de fotbal din România şi liderii acestora se prezintă la TVR 2.

Duminică, de la ora 20.00, pe TVR 2 (în reluare luni, 4 decembrie, de la ora 13.00), episodul 4 al emisiunii FĂRĂ LIMITE – SUPORTERI – în regia lui Alexandru Vitzentzatos.


3 thoughts on “Fără Limite – SUPORTERI”

  1. andreea, imi poti trimite si mie proiectul tau, te rog? fac parte din “fenomen” si poate lucrarea ta imi va unge putin sufletul dupa documentarul prezentat mai sus.

    multumesc

  2. subscriu. am la facultate un curs despre ‘sport si politica’, iar ca proiect de semestru ‘sportul si extremismul politic’ asa ca acest documentar vine la fix.felicitari!

Leave a reply (we review all comments)