Mamelino + Paranoia

Text luat de pe http://mamellino.blogspot.com

“Suntem mandrii sa va anuntam noul album al trupei care se anunta a fi “incendiar” .Si asta pt. ca o serie de numai putin de 21 de piese , printre care si cateva remixuri inedite , vor fi gata sa iasa pt. anul viitor . O veste buna avem : Mamellino nu mai este hip-hop. Si in esenta lui , nici nu a fost vre-odata.

Asadar trupa , (care va fi o reunire a lui Mamelino si Paranoia) si-a schimbat putin orientarea muzicala , iar dupa experimentul primului album de “debut” , proiectul are acum sansa unica de a fi produs muzical in Chicago (adevaratul debut) , iar cei care au ascultat muzica de pe primul album Mamelino sau Paranoia , de aceasta data vor fi surprinsi sa descopere numai putin de 21 de piese extrem de muzicale(sunetul produs in Chicago,dar si brain-ul) in contextul abstract al genului future-funky ori minimal dark electro, iar daca va fi posibil , 21 de miniclipuri in stil vj , atasate muzicii!

Data fiind complexitatea acestui album , ne asteptam ca el sa iasa doar in toamna anului 2007 , si va fi distribuit in toate mediile de muzica electronica si underground din Romania.”

4 thoughts on “Mamelino + Paranoia”

  1. Hey guys ! Thx pt. aprecieri , inca suntem in faza de beta pana in toamna . Dat fiind ca vom construi primul label international romanesc in Chicago , noi ne pregatim cu un an mai repede de a se concretiza pe piatza . Chiar suntem in cautare de parteneri , o sa va trimitem mai multe date direct din office-ul nostru de aici din Chicago .

    It’s time to go global !

    THX

    http://www.myspace.com/adianthony (the real one)

Leave a reply (we review all comments)