LIFE IN LOOPS azi la MNAR

  • by

LIFE IN LOOPS – PRIMUL FILM DOCUMENTAR REMIXAT
AZI LA MNAR – SALA AUDITORIUM, ORA 19.30

Timo Novotny numeste noul sau proiect un film documentar muzical experimental – un remix al cunoscutului documentar “Megacities” (r. Michael Glawogger, 1998) – un eseu vizual rafinat despre fetele nevazute ale unor “megaorase” din lume. Pe linga 30% material din filmul original (re-montate), 70% din “Life In Loops” reprezinta cadre filmate tot de Glawogger dar neintrate la montaj dar si secventele lui Novotny, filmate la Tokyo de catre acelasi cameraman care a lucrat si la “Megacities” (Wolfgang Thaler). In afara de Tokyo, documentarul ne introduce direct in atmosfera din Mexico City, New York, Moscova si Bombay.

Combinatia unica de imagini de film fascinante si un soundtrack la fel de impresionant semnat Sofa Surfers ne trimite intr-o aventura audio-vizuala fara precedent de-a lungul continentelor. “Life In Loops” aduce astfel o contributie originala la discutia despre noile tendinte in filmul documentar.

“Life In Loops” va fi proiectat astazi la Bucuresti in prezenta regizorului Timo Novotny. Proiectia va avea loc la ora 19.30, in cadrul Festivalului International de Film DaKino, la Muzeul National de Arta, Sala Auditorium. Intrarea este libera.

Asa cum probabil stiti deja, tot in aceasta seara, Timo Novotny va presta si ca VJ imagini din “Life In Loops” dar si altele, la Club Eclipse (Academiei 35-37) – alaturi de o parte din colegii lui de la Sofa Surfers – Markus Kienzl (live) si Michael Holzgruber (DJ set).
Mai multe detalii pe blogul evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.