LiberTV
LiberTV – GENIAL!!!

“Alege din sute de emisiuni, documentare, filme, structurate comod si actualizate zilnic
Descarca, vizioneaza si comenteaza materialele cu o singura aplicatie
Organizeaza-ti colectia comod, fara fisiere, codecuri si alte detalii tehnice
Uita de clipuri de 30 de secunde de marimea unui timbru postal pixelat ! Cu LiberTV poti viziona filme, emisiuni, documentare, videoclipuri de o calitate superioara, high definition, fullscreen. Avand o interfata intuitiva, LiberTV pur si simplu functioneaza ! Acum ai acces si la emisiuni, filme si stiri in limba romana, actualizate in fiecare zi.
Daca ai emisiuni, filme sau orice alte productii video si vrei sa le faci disponibile spectatorilor LiberTV, poti sa te inregistrezi si sa le uploadezi imediat.”

– via option zero

6 thoughts on “LiberTV”

 1. andrei: soft-ul e bazat pe o retea p2p distribuita gen bittorrent, filmele sunt practic la toata lumea fie in intregime fie pe bucati, astfel ca in timp ce downloadezi, uploadezi la altii din ce ai downloadat deja.

 2. Pana una alta observ ca in versiunea de test s-au dat drumul la niste materiale sub drept de copyright (Fog of War, The Root of all Evil, It’s Just a Ride al lui Bill Hicks, samd)

  responsabil ar fi fost sa se dea drumul strict pe material sub drept liber de distributie, pana la clarifcarea termenilor legali, sau cu acord (care ma indoiesc ca exista).

  eu nu sunt impotriva liberei circulatii, mai ales in cazul documentarelor, slava domnului ca am si eu o gramada de filme pentru care nu am platit, din saracie. dar in momentul in care O FIRMA lanseaza asa ceva in mod OFICIAL, e o problema, mai ales avand in vedere ca de la 1 intram in UE si legile o sa se inaspreasca si in privinta asta.

 3. “la asta se lucreaza odata cu lansarea oficiala.
  se va gasi o formula de distributie legala.”
  libertatea presupune si responsabilitate.. oamenii nu sunt inconstienti.

 4. si onorariile de copyright cine le plateste?

  nu vad nici o sectiune de termeni legali pe site-ul ala. aveti un avocat? l-ati consultat? sunteti pregatiti pentru procesele care ar putea aparea?

  nu vreau sa fiu rau dar mie imi arata a proiect tipic romanesc, grabit si fara pregatirile de rigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.