Creeaza-ti propriul festival!“Tu vorbesti despre Bucuresti. Bucurestiul vorbeste despre tine?
Creeaza-ti propriul festival!
www.stimultan.ro

Oricum lanseaza pe 15 noiembrie un poll pe web cu ajutorul caruia va hotari cum va arata editia internationala a maxi-concertului Stimultan. Oricumii ii invita pe tinerii care recunosc si gusta muzica buna, fie ea electro, rock sau hip-hop sa ia parte la construirea primului festival dedicat Bucurestiului completand chestionarul cu ajutorul caruia vor lua deciziile in ceea ce priveste alegerea trupelor romanesti si straine.

A patra editie a Stimultan – Stimultan International Edition va avea loc in iulie, iar concertele se vor intinde de data aceasta pe doua zile. Stimultan isi propune sa devina festivalul care vorbeste cel mai bine despre Bucuresti si sa se alature altor mari festivaluri din zona, cum ar fi Sziget, Exit, Open’er.

Chestionarul online se poate completa pe www.stimultan.ro, are o varianta in limba romana si una in limba engleza, iar completarea lui dureaza aproximativ sapte minute, promit creatorii lui. Prin tragere la sorti, in fiecare saptamana pana in februarie o persoana care a completat chestionarul va primi drept multumire, din partea organizatorilor, un premiu constand intr-o invitatie la Stimultan.

Ca si la Stimultan#2, unde si-au votat trupele preferate peste 2000 de persoane, organizatorii cer parerea publicului in construirea festivalului. Acum participantii isi vor putea vota nu doar trupele preferate de hip hop, electro sau rock ci si bautura preferata, locul in care va avea loc festivalul si chiar pretul biletului.

“Credem ca este dreptul celor care participa la concerte sa aleaga pe cine vor sa vada, ce sa bea, cat sa plateasca pentru un bilet. E firesc. Daca cei care vin la concertele noastre sunt multumiti inseamna ca noi suntem pe drumul cel bun.” spune Cosmin Pojoranu, unul dintre organizatorii Stimultan International Edition.

Completarea poll-ului se va incheia in februarie, iar in martie organizatorii promit o petrecere de anuntare a rezultatelor poll-ului, a datei exacte a festivalului cat si a trupelor romanesti si straine care vor performa.”

12 thoughts on “Creeaza-ti propriul festival!”

  1. cel cu anacronic ar dori desigur ceva nu jazz, raggaeton bonibon, lucruri pe trend. `ce puneti voi acolo amon tobin?e depashit :)). gusturi si gusturi

  2. Votati Amon Tobin! Votati Amon Tobin! Votati Amon Tobin! Votati Amon Tobin! Votati Amon Tobin! Votati Amon Tobin! Votati Amon Tobin! Votati Amon Tobin! Votati Amon Tobin! Votati Amon Tobin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.