LIFE IN LOOPS – feat. SOFA SURFERS

Se pare ca pana ala urma au gasit o cale sa vina!
Pe 25 noiembrie la Eclipse Club.
Evenimentul are si blog.

– via oana felipov

11 thoughts on “LIFE IN LOOPS – feat. SOFA SURFERS”

 1. Chiar nu inteleg ce e cu fierberea asta… Dj Koze nu e singurul eveniment din seara aia si nu cred ca e vreun concurs… Lumea cred ca are discernamint si fara post-urile voastre anonime. Cit despre line-up, este cit se poate de limpede anuntat pe flyer-ul evenimentului. Nu este vorba de un concert live Sofa Surfers, ci de un show multimedia, cu un live Markus Kienzl, un DJ set Michael Holzgruber si peste toate astea VJing de la Timo Novotny. Toti trei sunt in Sofa Surfers si insista ca pe afis sa fie mentionat lucrul asta. Informati-va ce e cu ei si luati singuri decizia daca merita sa veniti sau nu.

 2. Pana la urma cine vine si cum vine? Ar fi urat sa spui ca e Sofa Surfers live cand, de fapt, vine un singur membru sa puna placi. Si stiu ca ceea ce mixeaza nici nu are legatura cu ceea ce face cu trupa. Si, de fapt, cine sunt organizatorii, ca din banner nu reiese…

 3. draga mircea,
  inutil sa spun ca nu voi veni sa l ascult pe markus kienzl, omul netrezindu mi absolut nici o curiozitate. deci inutila si incercarea ta de a ma convinge sa mi gasesc altceva in seara cu pricina.
  altfel, sa pui un banner pe care sta scris alb pe verde ‘sofa surfers concerteaza live (sic!) la bucuresti pe 25 noiembrie’ e mult prea aproape de tepele de pe afisele suselor varatice de pe litoral. si nu doar pentru ca a trecut vara…

 4. Stimate rekabu,
  cu tot respectul cuvenit, daca nu doriti sa va prezentati la evenimentul cu expirati si muzica de alienare, va rugam sa va gasiti alta ocupatie in seara respectiva. ne scuzati ca v-am inoportunat.
  cit despre cum ar trebui sa arate scena, daca sofa surfers cinta live sau nu la bucuresti, titlul evenimentului este exact cel dat de markus, michael si timo, cu nimic modificat de noi. nu incercam sa pacalim pe nimeni, asa cum au facut-o altii (stiu ei cine). acestea fiind spuse, distractie placuta, neexpirata si nealienata pe 25 noiembrie.

 5. Festivalul International de Film DaKINO nu “a dat gres” cu artistii de la Sofa Surfers.
  La sfarsitul lunii octombrie am primit propunerea lor de a veni la Bucuresti pentru a sustine un concert live.
  Conform propunerii lor, noi ar fi trebuit sa gasim un club in care ei sa evolueze, sa suportam costurile de inchiriere a echipamentelor pe care le solicitau, cazarea artistilor si sa platim jumatate din valoarea biletelor de avion.
  Aceasta in conditiile in care evenimentul in sine nu ar fi avut sponsori separati si nu ar fi produs profit, din care artistii sa fie platiti.
  Am solicitat, asa cum era normal, un raider tehnic, explicandu-le ca nu ne putem da acordul pana cand nu analizam costurile organizarii unui astfel de eveniment.
  Din pacate, inchirierea echipamentelor ar fi costat aproape 3000 de euro.
  De exemplu, numai un DVJ costa in Romania in jur de 1000 de euro si
  exista doar 2 / 3 in tara.
  De asemenea, proiectoarele solicitate, de 5000, sunt foarte scumpe.
  Ca atare, am ajuns la concluzia ca nu ne putem permite organizarea acestui show.
  Artistii au fost anuntati si li s-a explicat ca nici din punct de vedere logistic, nici din punct de vedere financiar, Festivalul nu poate sustine prestatia lor.
  Pentru a clarifica orice neintelegere, dorim sa subliniem faptul ca biletele de avion nu au fost cumparate (Festivalul trebuia sa faca acest lucru, nu artistii), ci doar rezervate, rezervarea neimplicand nici un cost.
  Organizatorii Festivalului nu dau dovada, prin refuzul lor, de rea vointa, iar acest comentariu nu incearca sa ne disculpe, ci doar sa aseze lucrurile la locul lor, sa le clarifice.
  Cea mai buna dovada a acestui lucru este faptul ca Timo NOVOTNY, cel care a regizat filmul LIFE IN LOOPS, va fi prezent la Bucuresti, ca membru al juriului Festivalului DaKINO, iar productia sa, pe a carei coloana sonora se pot asculta cei de la SOFA SURFERS, va fi proiectat in cadrul programelor paralele.
  In orice caz, nu ni se pare normal ca un artist sa-si anunte prezenta intr-un eveniment ca parte din program fara sa aiba o intelegere cu organizatorul, ori cei de la Sofa Surfers cam asta au facut.

  Va asteptam oricum , intre 23 si 26 noiembrie, la Complexul Auditorium – MNAR si Cinema Scala, la cea de-a XVI-a editie a Festivalului International de Film DaKINO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.