Fanfara Ciocarlia canta pentru Borat!



“Pe coloana sonora a filmului “Borat! – Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite” a fost inclusa o reinterpretare a celebrei piese “Born To be Wild”, semnata Fanfara Ciocarlia. Secventele din satul natal al eroului principal nu au fost filmate in Kazahstan, ci intr-un sat din Romania! Controversata comedie a starnit reactii aprinse din partea criticilor si politicienilor, desi o mare parte a publicului a gustat glumele lui Sacha Baron Cohen (interpretul celebrului Ali G): in S.U.A. filmul a incasat peste 70 de milioane de dolari in doar doua saptamani!

“Borat!” nu este prima intalnire a Fanfarei Ciocarlia cu industria cinematografica. Trupa de “diavoli ai vitezei” (New York Times) a mai contribuit cu piese pe coloana sonora a filmului “Head On (Gegen die Wand)”, premiat cu Ursul de Aur in 2004, scurtmetrajele “Fallen Art” si “Himmelfahrt”, si chiar a fost personaj principal in doua productii: “Iag Bari Brass on Fire” si “Gypsy Caravan”!

Pe soundtrack-ul “Borat!…” mai apar Esma Redzepova si Jony Iliev, artisti ce vor concerta alaturi de Fanfara Ciocarlia pe data 7 decembrie la Sala Palatului, in cadrul unui eveniment oferit de Rompetrol. Concertul de luna viitoare se inscrie in seria de spectacole “World Music Masters”, proiect initiat de Emag!c Entertainment si dedicat muzicii traditionale din toate colturile lumii. Incepand cu aceasta saptamana, biletele pot fi achizitionate online de pe www.myticket.ro. Exista patru categorii de bilete, pretul acestora variind in functie de pozitia fata de scena: 30, 45, 60, 80, respectiv 100 RON.”

3 thoughts on “Fanfara Ciocarlia canta pentru Borat!”

  1. “Exista patru categorii de bilete, pretul acestora variind in functie de pozitia fata de scena: 30, 45, 60, 80, respectiv 100 RON.”

    Cei patru apostoli au fost trei…La 100 RON e chiar pe scena?

Leave a reply (we review all comments)