Battle Off Da Dome 3, runda 3

  • by



Contest: Battle Off Da Dome 3, runda 3!
Live: Funktastics
joi, 9 noiembrie, 21:00
Club B-52 (str. Popa Tatu nr. 4)

Pe 28 septembrie s-a dat startul celui mai asteptat eveniment Hip-hop al anului: campionatul “Battle Off Da Dome”, editia cu numarul 3! Clubul B-52 s-a umplut pana la refuz, in timp ce opt concurenti asteptau nerabdatori confruntarea… Aforic, campionul de anul trecut, a intampinat ceva probleme cu Chrom (care s-a tinut foarte bine pana in ultima clipa) si mai apoi cu Pytt. De partea cealalta, J si-a infrant fara drept de apel adversarii (e adevarat, mult mai slabi) Dan si Moro. Si a venit finala, Aforic Vs J – incendiara, conform asteptarilor – juriul reusind sa ia o decizie unanima abia dupa o runda suplimentara: J castigator!

Pe 19 octombrie, inca opt pretendenti la titlul de campion s-au confruntat pe scena din B-52 pentru a-si revendica locul in finala. Dupa o rasturnare spectaculoase de situatie, finalistul de anul trecut, Dragonu, a fost eliminat de new-comer-ul Nestor! Finala rundei s-a disputat intre Nestor si un MC de la poalele Tampei, brasoveanul Acid. Cei doi si-au castigat locul in finala, alaturi de Aforic, J si RPG.

Joia aceasta, mult mai multi rapperi au prins curaj: nu mai putin de 16 concurenti s-au inscris in cea de-a treia si ultima runda preliminara! Dintre ei, doar doi vor putea participa la “batalia decisiva” de pe 30 noiembrie. Armele “verbale” au fost ascutite, campul de lupta pregatit, iar soldatii rimelor se vor inrola maine, 9 noiembrie, incepand cu ora 21:00 in transeele clubului B-52! Cei prezenti vor avea parte si de un show live marca Funktastics, un motiv in plus pentru a nu rata Battle Off Da Dome 2006, runda 3!

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.hadesrecords.com/battle3

Leave a reply (we review all comments)