SEVEN STARS ADUCE IN ROMANIA SILENT DISCO


“SEVEN STARS ADUCE IN ROMANIA SILENT DISCO

Inventat de veteranii scenei disco olandeze, conceptul Silent Disco Party este adus, in premiera in Romania, de echipele TBWA\MERLIN, JTI Romania si Emag!c.

Fenomenul Silent Disco propune un nou stil de petrecere, care castiga din ce in ce mai multa notorietate in Europa. Conceptul implica doi DJ si casti wireless pentru fiecare participant.
Cei doi DJ mixeaza simultan pe stiluri de muzica diferite, iar participantii pot selecta stilul preferat cu ajutorul castilor dotate, fiecare, cu doua canale separate.

„Ideea ne-a venit in momentul in care am fost pusi in fata provocarii de a lansa, la sfarsitul acestui an, o noua marca premium de tigari din portofoliu JTI Romania: Seven Stars”, spune Alexandru Tarog, Senior Account Manager TBWA\MERLIN. „Este un concept nou de petrecere care duce psihoza socializarii la extrem. Imaginati-va o petrecere unde nu este muzica, doar cateva mii de petrecareti care murmura ceea ce aud la casti – o nebunie!”

Pe 18 noiembrie, la White House – Cina Amsterdam va avea loc primul eveniment din seria Silent Disco Party. Va fi o petrecere exclusivista SEVEN STARS, iar accesul se va face doar pe baza de invitatie.

Evenimentul este produs de compania Emag!c, detinatorul licentei Silent Disco pentru Romania.”

10 thoughts on “SEVEN STARS ADUCE IN ROMANIA SILENT DISCO”

  1. 1 verbul aud este folosit corect acolo (si este conjunctie coordonatoare)

    2 de ce se mai face reclama la party daca este numai pe baza de invitatii si este “exclusivist”?

Leave a reply (we review all comments)