Skip to content

Silent Disco si in Romania!!!


Cine s-a saturat de rave-uri zgomotoase si de party-uri cu boxele la maxim nu trebuie sa rateze Silent Disco! Pe scurt, Silent Disco este o petrecere in liniste: muzica poate fi ascultata doar de cei care poarta casti audio wireless, ceilalti privind amuzati de pe margine cum lumea danseaza si fredoneaza de zor. Si mai distractiv pentru “spectatori” e faptul ca muzica poate fi pusa de mai multi DJ, iar participantii aleg ce vor sa asculte, sa danseze si sa cante: dance, disco, pop, salsa, house! Anul trecut, mai mult de 150.000 de oameni au participat la peste 250 de evenimente Silent Disco, sustinute in toata lumea, inclusiv in cadrul celor mai tari festivaluri din Europa, Asia, Australia si America de Nord! Participantii descriu experienta party-urilor drept “suprarealista” si “fantastica”: mii de oameni dansand pe ritmuri numai de ei stiute!

Primul eveniment Silent Disco din Romania va avea loc pe 17 noiembrie la Bucuresti, in cadrul unei petreceri private. Anul viitor, Emag!c Entertainment va organiza o serie intreaga de astfel de show-uri, pastrand traditia internationala a party-urilor Silent Disco: petrecerile isi vor pastra eticheta de “exclusive”, adresandu-se unui public gata sa experimenteze un tip neconventional de distractie!

6 thoughts on “Silent Disco si in Romania!!!”

  1. mi se pare ca sunteti prea duri. eu am fost la silent disco anul acesta la sziget si e fff funny/distractiv. totusi nu am inteles ce inseamna petrecere privata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version