DNX. Miorita Extrema pe TVR2

  • by



Uita-te duminca asta pe TVR2 sa vezi cum s-a facut preselectia prezentatorilor unei noi emisiuni de sport extrem !
Incepand de duminica asta urmeaza sa apara o noua emisiune de sport extrem pe TVR2 – „DNX. Miorita Extrema”. Emisiunea va fi un „road movie” al celor doi prezentatori, filmat in stil reality show.
Cei doi se suie intr-o masina si bat tara in lung si-n lat in cautarea aventurii. Masina devine ca o a doua casa a lor. Cu ea se transporta, acolo dorm de cele mai multe ori
Se incearca un format diferit fata de cele clasice de sport extem, incercand sa se evite vedetismele, figurile prea „cool”. E povestea a doi oameni care se plimba prin tara incercand sa gaseasca oameni care practica sport extrem, si eventual sa incerce si ei, daca reusesc. Totul filmat si trait intr-un mod extrem de relaxat.
Povestea celor doi va fi urmata, la finalul emisiunii, de filme „extreme home made” trimise de oameni din intreaga tara prin intermediul site-ului www.mioritaextrema.ro. Toata lumea are un telefon mobil sau macar o camera foto cu care isi poate filma experientele „extreme” – de orice fel, nu neaparat din domeniul sportului extrem. „Extreme” sa fie.
Prima emisiune urmeaza sa prezinte modul in care s-a facut preselectia prezentatorilor; vor fi aratate filme extreme realizate de toti candidatii, cu mijloace proprii (camere foto, telefoane mobile, camere video, montate la ei acasa sau la prieteni).
Ore de difuzare: TVR2, duminica 11:30; luni 13:05

Leave a reply (we review all comments)