PerForming the Body

  • by



ArtLink lanseaza cinci premiere coregrafice in cadrul proiectului PerForming the Body in zilele de 7 si 8 octombrie la MNAC (Muzeul National de Arta Contemporana), orele 18.

PerForming the Body este un laborator coregrafic conceput pentru cinci tineri artisti si vizeaza crearea unor piese de dans contemporan.
Proiectul a inceput in luna iulie odata cu primul modul de trei saptamani la Azuga, a continuat la Viena in cadrul prestigiosului ImPulsTanz festival timp de o saptamana, beneficiind de sprijinul programului DanceWEB / Cultura 2000 si se va termina curand la Bucuresti dupa alte trei saptamani de lucru la CNDB si MNAC.

Cei cinci artisti au fost alesi dintre participantii la primul atelier din ciclul 4Projects initiat de ArtLink si condus de coregraful Florin Fieroiu in toamna anului trecut. Selectia s-a bazat pe nivelul profesional al dansatorilor si pe potentialul coregrafic al acestora.

Artistii, Dana Balint, Mihaela Dancs, Florin Flueras, Ionut Stana si Iuliana Stoianescu, au pregatit cate o scurta piesa coregrafica, cativa dintre ei aflandu-se la prima lor creatie. Coregraful Florin Fieroiu a fost invitat sa acompanieze proiectul in calitate de artistic coach.

Cele cinci productii coregrafiece reprezinta nu numai rezultatul final al proiectului “PerForming the Body” ci si cinci produse artistice care vor fi prezente pe scena romaneasca in decursul urmatorului an.

Pentru detalii despre proiect si desfasurarea lui pe module va rugam vizitati http://artlink.org.ro/ro/pages/page/30-PerForming

Adresa MNAC : str. Izvor 2-4, Bucuresti / Palatul Parlamentului, aripa E4, intrarea prin 13 septembrie

Rezervari la : office@artlink.org.ro

Leave a reply (we review all comments)