NOBLESSE OBLIGE si TETINE la Bucuresti

UNDERLONDON: NOBLESSE OBLIGE & TETINE
Scena underground londoneza este una dintre cele mai dinamice si prolifice scene muzicale din lume, constituind o adevarata rampa de lansare pentru starurile ce vor zgudui lumea show-biz-ului in viitorul apropiat. Pentru prima data in Romania, doua dintre cele mai in voga trupe din zona alternative-rock britanica, Noblesse Oblige si Tetine, vor concerta la Amsterdam White House Cafe & Terrace (fosta Cina), pe 27 octombrie.

Noblesse Oblige – Sebastian si Valerie – au surprins in 2006 cu albumul „Privilege Entails Responsability”, un mix de ritmuri si sonoritati electro, disco-punk, chanson, riff-uri rock, si versuri provocatoare. Aparitiile live ale trupei au fost caracterizate de presa britanica drept „teatrale” si „electrizante”, si au reusit sa impuna Noblesse Oblige pe scena cluburilor din Londra, Berlin si chiar Moscova.

Tetine a fost formata in 1995 in Sao Paulo, Brazilia, de Eliete Mejorado si Bruno Verner. Cinci ani si trei albume mai tarziu, trupa s-a stabilit in Marea Britanie, si a inceput lucrul la proiectul „Samba de Monalisa”, alaturi de artista franceza Sophie Calle. Lansat in 2001, materialul a fost deosebit de bine primit de public si de critici, atat in Europa, cat si in SUA si Brazilia.

organizator: Emag!c Entertainment

3 thoughts on “NOBLESSE OBLIGE si TETINE la Bucuresti”

  1. fifteen minutes celebrity

    things are getting better and better. poimaine the nihilists iar luna viitoare noblesse oblige. credeam ca pasiunea mea pentru post punk, disco punk, new wave, no wave, dark wave sau synth va ramane nesatisfacuta, dar se pare ca revival-ul nu este doar un suspin dupa acele vremuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.