Pradmark

Lucrangiu ne atrage atentia ce inseamna lipsa de originalitate.
Avantajnet este autorul strutzo-camilei Pradmark
Un site care seamana mult prea mult cu altele.
Meniu imprumutat de pe www.73dpi.net
Layout-ul si structura interioara miroase a Grapefruit etc
Si ca sa fiu carcotas pana la capat chiar si logo-ul Pradmark seamana cu Smartree-ul celor de la Brandient.
Jenant. Astept sa vad cate asemanari gasiti 🙂

5 thoughts on “Pradmark”

 1. Nici macar nu e prima oara – acum vreun an, aceeasi situatie s-a intamplat cu o alta agentie (destul de mare), doar ca ei copiasera site-ul cu totul 🙂
  Putem deja vedea tendintele in web design-ul romanesc: the Ctrl-V trend 🙂

 2. In primul rand imi cer scuze ca primul meu post este legat de un altfel de incident. Este un eveniment nefericit pe care in acest moment incercam sa il rectificam impreuna cu clientul. In final acesta are cel mai mult de suferit.

  Agentia pe care o reprezint a realizat mai multe propuneri grafice pentru site-ul firmei Pradmark, din pacate insa au fost refuzate. Ca o solutie de back-up am ales sa prezentam o grafica realizata de Calin Muresan. Calin a fost colegul nostru timp de aproape 1 an si asta e a 2 a colaborare in ultimul an pe care o avem cu el. Pana acum nu am intampinat probleme de acest gen, a folosit graficile desenate in timpul cat era angajat la noi pentru proprii clienti, dar am sperat ca putem ramane in continuare colaboratori.

  Clientul a acceptat aceasta propunerea si a fost adaptata la cerintele acestuia din punct de vedere al structurii si functionalitatii si intrucat echipa ce se ocupa de proiect nu a descoperit similaritati cu alte site-uri, am inceput implementarea. Bineinteles ca necunoscand “sursa” am sustinut clientul si dupa lansare, promovand site-ul atat noilor clienti cat si partenerilor.

  Imi pare rau pentru situatia in care ne aflam azi si pe care o vom remedia. Imi asum intreaga responsabilitate si promit ca voi lua toate masurile ca aceasta situatie sa nu se mai repete niciodata.

  Stiu ca aceasta e o situatie pe care niciunul dintre noi (din piata) nu si-o doreste dar, din pacate, asemenea lucruri se intampla si nu numai noua, ci in intreaga comunitate de webdesign. Cred cu tarie ca observand aceste situatii si remediindu-le in timpul cel mai scurt, nu ne vom mai confrunta pe viitor cu astfel de cazuri.

  Marius Dosinescu, Manager Avantaj Net

 3. Mi se pare mie, sau meniul ala e luat pur si simplu cu copy paste ? si plagiatori, dar si lenesi ? La decupat cred ca au obosit ceva mai tare si la agrafa aia.

  Dar eu zic ca aici faza tragica nu e neaparat copierea, ci prostia crunta. Poate ca ei nu stiau, dar sa furi ceva de pe Internet ca sa pui in alta parte tot pe Internet si sa mai si speri ca nu vei fi prins, e ridicol de stupid. E www-ul, oricine are acces oriunde, fiecare poate vorbi cu fiecare, big doooh !

 4. “Pasiunea si dedicarea cu care lucram ne-a unit de-a lungul anilor si succesele clientilor nostrii ne-au alimentat dorinta de a merge mai departe in oferirea de servicii de cea mai buna calitate.”

  direct de de pe site ul “creatorilor”…barbar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.