Sarmalele Reci

  • by

Sarmalele Reci in concert
Club Utopia
vineri, 25 august, 21:00
Calea Victoriei nr. 16 – 18, pasajul Macca – Vilacrosse
0744 323 712
Sarma-recital de doua ore (cel putin)
– pentru prima oara in recent lansatul Club Utopia!
– pentru ultima oara in Romania inaintea unui turneu in Spania!
Sa le fim alaturi Sarmalelor care ne-au pregatit…

… Inca o premiera:
Un nou clapar! Zoltan liber sa incalece microfonul!
O data cu acest concert, Sarmalele Reci inaugureaza colaborarea cu pianistul Catalin Ene, care il degreveaza astfel pe Zoltan Andras de cintatul la clape.
Zoltan va putea astfel sa se dedice mai mult pe partiturii vocale si, spre bucuria fanilor, rolului de lider/frontman/amfitrion al trupei.
Ca pianist de jazz, Zoltan Andras a cistigat Sibiul din ’92 cu un grup din care mai faceau parte Sorin Romanescu si Pedro Negrescu. (Zoltan Andras, ca si chitaristul Emil Viciu, a studiat jazzul cu Marius Pop.)
Experienta cu Sarmalele Reci i-a dat insa lui Zoltan ocazia sa isi puna in valoare talentele de vocalist. Actualmente este unul dintre cei mai apreciati cintareti de la noi. Porecla de “Sting al Romaniei” il onoreaza, dar il si enerveaza pe acest artist original si multi-talentat.
O data cu venirea in rindul Sarmalelor Reci a experimentatului Catalin Ene (claviaturi), Zoltan Andras va putea sa “zburde” mai mult pe scena, sa se ocupe de partea de show (a carei precaritate le-a fost reprosata in timp Sarmalelor) si, nu in ultimul rind, sa se concentreze asupra “celui mai frumos instrument muzical” – vocea.

http://textier.blogspot.com/
http://sarmalelereci.ro/

Leave a reply (we review all comments)