Trick Masters Dirt Jump – Mountain Dew Urban Fest Session 4

  • by

Trick Masters Dirt Jump – Mountain Dew Urban Fest Session 4

Esti pregatit sa mai auzi inca o data o stire care suna atat de cunoscut? Bine, sa-i dam drumul atunci: sambata, 5 august, Skatepark-ul Herastrau, vechiul nostru prieten, o sa gazduiasca o noua etapa din Mountain Dew Urban Fest 2006.

Evenimentul va consta intr-un concurs de MTB Dirt Jump si un Demo de role, cu participarea extraordinara a baietilor de la Valo Team USA. Prin eforturile H2O, Romania face parte din turneul lor european.

Asa ca scoate trotineta din pod si vino cu ea la concursul de Dirt Jump. Daca stii sa o folosesti cu stil si curaj risti nu numai sa-ti spargi capul (glumim, casca e obligatorie) dar sa ne si impresionezi si sa te alegi cu o gramada de premii, mai exact in valoare de 1500 euro – jumatate cash, jumatate produse. In plus vei intra in galeria de o­noare a Mountain Dew Urban Fest, ceea ce este priceless…Un moment de referinta in viata oricarui biker care se respecta, nu-i asa?:)

Nici rollerii nu vor fi uitati si ne-am hotarat sa-i rasfatam cu un bonus si anume demonstratia celor de la Valo Team, pe numele lor Jon Julio, Cosimo Tassone si Erik Bailey, unii dintre cei mai buni rolleri din lume, ale caror profile le gasiti pe site.

Evident ca respectand traditia DJ Bully va anima atmosfera toata ziua. Mai pe seara vin si baietii de la OCS, de la care ne asteptam, ca intotdeauna, la orice, numai sa ne plictiseasca nu.

Si ca sa nu plecati acasa la televizor, petrecerea continua la BaRaKa cu DJ Romano de la G Force Sound – Germania. Original Jamaica style -reggae si dancehall!

Asadar sambata incepand cu ora 15 asteptam pe toata lumea la un eveniment greu de ignorat. Haideti sa mai savuram inca un Mountain Dew Urban Fest!!!

Sponsori: Mountain Dew
Billabong, Dakine, Jansport
Parteneri Media: MTV, CityFM, 24FUN, Re:publik, H2O.ro, Feeder.ro, hiphopkulture.ro, Bravo

Leave a reply (we review all comments)