Summer Jib 4

  • by



Summer Jib 4
, freestyle sports la Balea Lac

24 iunie – 2 iulie

Sambata, 24 iunie la Balea Lac incepe Summer Jib 4, adica un camp de freestyle ce dureaza 9 zile, reuneste 6 sporturi atat de iarna cat si de vara (snowboarding, freeski, mtb, bmx, skateboarding si motorbike stunt riding), strange randurile intregii industrii (rideri, dealeri de echipament, organizatori de evenimente, media si case de productie de film specializat) si da tonul party-urilor (Pro FM Special DJ event, concert Da Hood, The Cashes, etc).

3S, organizatorii Summer Jib, dedica o tema fiecareia dintre cele 9 zile ale evenimentului: Youngsters Day, Girls Day, Park Day, Jibbing Day, Style Day, Goofy vs Regular Day, Team Battle Day si Eco Day. Scena centrala a Summer Jib este snowpark-ul, dotat cu obstacole pentru toate categoriile de rideri. Si pentru ca Summer Jib inseamna si lifestyle, nu numai freestyle, reprezentantii din industrie au fost invitati sa le prezinte rider-ilor ultimele noutati in materie de echipament specializat, productii foto si video de la evenimentele din ultimul an, publicatii si formate de concurs.

Primele doua zile ale Summer Jib se focuseaza pe abordarea tehnicii de freestyle-jibbing si adreseaza copiilor pana-n 16 ani (Youngsters Day) si fetelor (Girls Day), doua categorii mai putin sustinute pana acum in cadrul acestui segment.

Odata cu inceperea camp-ului de snowboarding si freeski propriu zis (Park Day – luni, 26 iunie) sunt abordate metodic toate elementele snowpark-ului sub tutoriatul unor rideri profesionisti.

Pentru un plus de freestyle, editia de anul acesta a Summer Jib aduce pe zapada si sporturi de vara, propunand o sesiune de BMX intr-un miniramp, o sesiune de MTB freeride pentru amatorii de downhill (miercuri, 28 iunie) si o sesiune de skateboarding intr-un alt miniramp amplasat in acelasi snowpark din Balea Lac (joi, 29 iunie).

Ultimele 3 zile ale Summer vor reprezenta un adevarat maraton de concursuri, demonstratii si manifestari: Goofy vs Regular snowboarding contest pe 2 linii de box-uri paralele, urmate de Pro FM Special DJ Event (vineri, 30 iunie), snowboarding & freeski Team Battle, motorbike stunt riding demo cu actualul campion national la motocross +250 cmc, Mihai Stoichescu si un demo “rails on fire”, sesiune de noapte de snowboarding, urmate de concertele The Cashes si DA HOOD (sambata, 1 iulie). Eco Day este ultima zi a Summer Jib (duminica, 2 iulie), iar programul este absolut arbitrar…

Pentru mai multe detalii despre camp, program, coaches, cazare, park, concursuri si regulamente de concurs: www.summerjib.ro

Leave a reply (we review all comments)