STICK’EM UP !

  • bySTICK’EM UP !
CONCURS DE DJ SI VJ AMATORI

Crezi ca poti sa tii lumea cu mainile sus timp de 40 de minute? Atunci vino la Studio Martin si arata ce poti! Publicul, media, DJ renumiti si agentii de booking vor fi cu ochii pe tine. Vrei sa participi la un maraton muzical in cadrul primului concurs de DJ si VJ amatori din Bucuresti? Atunci esti asteptat la Martin ca sa auzi, susti si juriza noile nume din muzica electronica romaneasca!

Bucharest 5 PM si Corida Events prezinta Stick’em Up, un eveniment compus din patru sesiuni care se vor desfasura la Studio Martin in patru seri diferite, fiecare dedicate unui anumit stil muzical: minimal, trance, techno si drum’n’bass/breakbeat.
In cadrul fiecarui eveniment vor mixa 8 concurenti selectionati in urma demo-urilor puse la dispozitia organizatorilor. Fiecare participant va dispune de aproximativ 40 de minute pentru a-si demonstra abilitatile la pupitru. In paralel cu concursul de DJ va avea loc si intrecerea intre VJ, care va asigura astfel fundalul vizual ce confera intotdeauna un plus muzicii mixate de catre DJ. Dupa concurs va avea loc premierea, iar party-ul va continua cu invitati speciali din prima linie a clubbingului romanesc. In ultima seara se va acorda si premiul Best Djette, pentru cea mai buna tipa DJ din intregul concurs.

Programul si lineup-ul complet:
Miercuri, 17 mai : Minimal, intrare: 5 RON
– 21:30 – warm up by Johnson & D’Aln
– 22:30 – concursul de minimal si prima etapa a concursului de VJ
– 3:00 – after party cu Raresh
Joi, 18 mai: Trance, intrare: 5 RON
– warm up by Loading & Pittfall
– concursul de trance si a doua etapa a concurului de VJ
– after party cu Snatt
Miercuri, 24 mai : Techno, intrare : 5 RON
– warm up: PittFall
– concursul de techno si a treia etapa a concursului de VJ
– after party cu Vania
Joi, 25 mai: Drum’n bass/Breakbeat, intrare : 5 RON
– warm up : Reash (Dark*est)
– concursul de dnb/breakbeat si ultima etapa a concursului de VJ
– after party cu Marika si D-Laid

Eastpack si Substance au decis sa ofere premii pentru cei mai buni DJ, iar castigatorilor li se va da si ocazia sa puna muzica in cadrul unui eveniment marca Sunrise si in cadrul viitoarelor party-uri Unite organizate de U TV. Jurizarea va fi asigurata de nume cu rezonanta pe zona de clubbing din Romania: DJ ca Wanda, Raresh, Vania si Marika, reprezentanti ai mass-mediei de specialitate si ai agentiilor de booking.

Inscrierile se fac la adresele office@bucharest5pm.ro sau corida.events@yahoo.com. Mailurile trebuie sa contina numele concurentului, stilul de muzica abordat, datele de contact si un link catre un mix creatie proprie. Finalisti vor fi anuntati cu o zi inainte de seara rezervata categoriei la care s-au inscris.

Parteneri: Eastpack, Substance, Sunrise, U TV, Clubbing Mag, Sapte Seri, Tehas, afterhours.ro, anytime.ro, h2o.ro, feeder.ro, snowboard.ro, dordeduca.ro
Site-ul oficial al evenimentului: www.bucharest5pm.ro
Mai multe detalii: Toni Gherca: 0726.190.401 (toni.corida@yahoo.com) si Loading (office@bucharest5pm.ro)

Leave a reply (we review all comments)