get a mac

Super spoturi pt Mac

– via dermon

4 thoughts on “get a mac”

  1. Cata vanitate … tsk tsk … va rog cumparati-va toti mac sa va conformati cu ce e cool si are spit-shine -= imi pare rau de cei care nu se descurca cu compurile sau nu-s in stare sa-si construiasca o config. stabila .. peace!

  2. macul este acel calculator care iti permite sa iti faci treaba fara sa te stresezi din cauza crashurilor, bug-urilor, registrilor corupti, fara sa iti sara antivirusul si/sau firewallul cu cate o alerta la 5 minute, si fara sa lase programul sa ruleze inca 5 minute dupa ce tu i-ai dat “end task”. Macurile nu sunt facute pentru cei care prefera sa faca pe Dr. Frankestein si sa isi faca ei un calculator; iti dau ce ai nevoie atunci cand ai nevoie. Si sunt si uber-cool.

  3. cica d’abia acum au reusit sa sparga serveru mac care era postat ca invitatie pt hackeri. s-a dat premiul de 15.000 de parai pt primul virus de mac. cica doar pe varianta cu procesor intel in schimb!cool, huh ?

  4. Ce m-a enervat cel mai tare la reclamele astea e ca sunt bine facute si chiar ridica mult Macu.

    Partea care m-a enervat insa e ca totul e o minciuna, Macurile nu sunt nici pe departe atat de bune. Sunt doar ambalate mai bine si sunt mai user-friendly.

    Eu raman fan declarat PC. Cu toate bubele lui, dar si cu versatilitatea net superioara oricarui Mac.

Leave a reply (we review all comments)