nu ratati in seara asta: TRANSFER

transfer, sambata, 00:00, tvr2
detalii f curand

15 thoughts on “nu ratati in seara asta: TRANSFER”

  1. eu vreu sa va felicit, e atat de tare sa experimentez starile astea si acasa cu prietenii… e mult mai confy decat in club, pacat insa ca dureaza atat de putin… 🙂 felicitari!!!

  2. Foarte tare initziativa! Foarte bine ca e la TVR2! Era deja nevoie de asa ceva, mai ales ca e vorba si despre o forma de platforma 😉 d comunicare. In rest: oameni care se ocupa, stiu ce au de facut, nu ma lungesc cu sugestii 😉
    Ajutam cu ce putem! In afara de “bafta”! 🙂

  3. eu zic ca nu locul de expunere este problema .. tudor .. daca emisiunea
    venea cu o parte din banii
    de la buget pentru producerea
    unor materiale .. etc .. etc era o
    treaba ..
    .. oricum era un loc in grila tv pentru
    asa ceva .. fiind doar o chestiune de timp ..
    sper sa fie decenta, igu ai puterea..

    grafic nu imi place .. asta spuneam. pct

  4. se pare ca eu sunt cel care o sa se ocupe de stringerea materialelor si promovarea acestei emisiuni.
    sa vedem ce iese 🙂

  5. pana acum nu s-a gandit nimeni, inclusiv eu, sa caute putin cu google. de pe siteul tvr2:

    ____________

    Noua emisiune Transfer este un trip senzorial generat de Videorgy, o punte de legătură între lumea virtuală şi cea reală. Transfer este primul program tv care îşi propune să creeze o platformă culturală pentru toţi tinerii interesaţi de arta vizuală, indiferent de „suportul” acesteia!

    Realizatorii emisiunii au pornit de la nevoia concretă a românilor de a avea acces la informaţie, de a beneficia (la fel ca în ţările avansate) de un flux extrem de fluid şi accesibil de informare. Deocamdată ei nu le au, pentru că puţini dispun de banii necesari pentru a beneficia de forme avansate de interconectare gen GPRS, Bluetooth sau ethernet, aşa că majoritatea tinerilor nu se pot exprima într-un mediu comun.

    Acest neajuns va fi în parte eliminat din luna martie de emisiunea Transfer , care îşi propune să devină locul ideal de comunicare şi expunere a celor care au un mod similar de a gândi şi a trăi.

    Mai concret, să luăm cazul unui artist vizual (student la multimedia), care creează un film de 3 minute. El vrea să-şi arate creaţia şi altor persoane în afara colegilor şi a profesorilor, aşa că îl pune pe internet, numai că după mai multe săptămâni, nu primeşte nici o reacţie, pentru că în România, comunităţile virtuale încă nu funcţionează pentru că încă nu există o bază culturală necesară dezvoltării. Artistul nostru are, acum, o nouă şansă, deoarece emisiunea Transfer îi oferă accesul la cei asemenea lui, care vor afla cu toţii despre siturile şi creaţiile, informaţiile şi evoluţiile de interes.

    Pe scurt, acesta este mecanismul prin care Transfer va deveni la TVR 2 platforma de comunicare a comunităţii designerilor, regizorilor, graficienilor, VJ-urilor, etc. În timp, ei vor avea şi un site dedicat la TVR 2, care va completa platforma de exprimare şi interactivitatea oferită de acest post prin emisiunea Transfer .
    ____________________

    pt toti care critica fara sa stie despre ce-i vorba, prostia voastra. in rest, mult succes pt emisiune si sa speram ca iese ceva bun.

  6. mie imi place flyerul si chiar as fi vrut sa vad emisiunea, daca eram in tara. sper ca o sa aflam ce a fost. am insa o problema cu sunetul, care a inceput sa devina enervant dupa mai multe accesari ale paginii.

Leave a reply (we review all comments)