STIMULTAN



Stimultan reinventeaza conceptul de “o noapte in oras”

Lumini, aglomeratie, trafic, oras. Culori, mirosuri, sunete, arome noi. Prea multe. In acelasi timp. SA ALEGI.

Paisprezece trupe concerteaza in sase baruri diferite in aceeasi noapte, in cadrul petrecerii Stimultan. Pe 24 februarie trupele romanesti de rock, electronic, hip-hop si jazz se intrec in a isi pastra fanii langa ei, deoarece barurile sunt foarte apropiate ca distanta, iar biletul de 7 RON iti ofera acces la toate cele paisprezece concerte.

De Dragobete, vino in Temple, Monaco Lounge, Expirat, Club A, B-52 si Amsterdam Club si ai la dispozitie o noapte intreaga in care sa te eliberezi. Sa te simti acidulat, electric, sa te simti proaspat si gata de orice.

Rock: O.C.S. si E.M.I.L. vor face pogo in Expirat, iar in Club A ii vei gasi pe cei de la Urma cantand cu Blazzaj.
Hip-hop: pe Yawn & Spooke si Raparta ii gasiti tropaind in Amsterdam Club, iar in B52 vor canta Bitza, K-Gula ‘n Confusion si Dagga.
Electronic: Suie Paparude, cu Electric Brother si Junkyard va vor pune muzica la suflet in Temple. Iar in Monaco Lounge va asteapta Rusu si Flore, cu Yvat si Silent Strike.

Cafea, energizante, calendare, agende, sunt toate instrumente care sa te ajute sa supravietuiesti alegerilor pe care trebuie sa le faci zi de zi. Fiecare este importanta. Presiunea, stresul, vin odata cu deciziile pe care le iei zi de zi. Dar daca in viata reala trebuie mereu sa alegi, de ce sa faci asta si atunci cand vrei sa te distrezi? De ce sa nu le ai pe toate odata? De ce sa pierzi timpul? De ce sa nu fie alegerea o chestie de moment si de stare?

Pentru asta am creat Stimultan, cea mai mare petrecere simultana de la noi. O petrecere pentru care platesti un singur bilet cu care poti merge la oricare concert din cele paisprezece din noaptea de 24 februarie. Sau la toate daca rezisti. Poti sa te razgandesti de cate ori vrei. TU decizi!

Evenimentul este unul marca Oricum si este prezentat de Ursus. Programul complet al noptii si alte detalii legate de trupe si de petrecere le gasiti pe www.stimultan.ro

Stimultan. Acidulat, electric, urban !

4 thoughts on “STIMULTAN”

  1. “Yawn & Spooke si Raparta ii gasiti tropaind in Amsterdam Club” – interesant dar oarecum nepotrivit locatiei 🙂 (asta daca nu cumva confund eu Amsterdam Clubul asta cu Amsterdam Cafe…)

  2. mie-mi suna mai mult a simstim-ul din neuromancer…simulated stimulae… dar nu cred ca la asta se gandeau la botez. sau?!

  3. Foarte dragut ca se fac festivalul asta dar foarte rau ca numele nu este prea original. Baietii au facut un cross intre Substil si numele festivalului Simultan din Timisoara (www.simultan.ro) si le-a iesit STimultan… curios, nu?
    cat despre yvat la monaco lounge… :))

Leave a reply (we review all comments)