Jamie Lidell pe 26 feb

  • by

Jamie Lidell (Warp Records, UK) Live
Duminica 26 februarie/ Studio Martin/ / 21h30/
Intrare 30 RON
Bd. Iancu de Hunedoara, Nr 61

“I’m a one man funk tornado and I’ve got to keep up my reputation!”

“My live show is about shaking up the electronic music scene”

Imaginati-va ca Prince improvizeaza un concert la un techno party. Imaginati-va ca in 2006, Little Richard s-a reincarnat intr-un englez de 27 de ani, sau ca Muhammad Ali a parasit ringul pentru scena. Imaginati-va ca soul-ul este noul rave.

Cel mai bine pastrat secret al muzicii britanice va fi dat in vileag la Bucuresti. Duminica, 26 februarie, Jamie Lidell concerteaza la Studio Martin. Nu va asteptati la nimic, nu are nici un rost. Nu e nimic din ce ati mai vazut sau din ceea ce ati fi putut banui. Show-urile lui Jamie Lidell sunt unice.

Dupa ce a facut ravagii la Sonar (Barcelona) si la Ether Festival in Londra, Jamie Lidell vine la Bucuresti sa-si arate extravaganta funkadelica presarata cu bucatele de muzica electronica de avangarda. Ati mai auzit poate vocea lui Jamie Lidell alaturi de Matthew Herbert’ Big Band, in cateva concerte de exceptie alaturi de Bjork, la Madison Square Garden sau Hollywood Bowl.

www.jamielidell.com

Primul concert al unui artist de la Warp in Romania va este oferit de Rokolectiv si Studio Martin. Sponsor Hotel Rembrandt.

Leave a reply (we review all comments)