Mountain Dew Best Trick

Vino sambata, 11 februarie, la Predeal pentru Mountain Dew Best Trick!

Din seria concursurilor Mountain Dew, sambata 11 februarie la Predeal pe varianta, in fata Cabanei Fulg de Nea se va desfasura Mountain Dew Best Trick. Un session de freestyle ce va fi deschis pentru toti riderii, traseul fiind compus dintr-un big air, corner jump, straight rail si un kink rail, astfel ca abilitatile voastre de freestyleri sa fie incercate la maxim!

Nu ati fost in forma la Mountain Dew City Slide? V-ati speriat de trepte si de promoterite? Ei bine, aici veti scapa de stresul treptelor, dar nu si de admiratoare!

Traseul va consta din obstacolele amplasate in paralel, astfel incat concursul se va desfasura in session-uri pe fiecare obstacol. Deci, traseul va fi unul marca H2O!!

Premiile vor fi in produse Forum Snowboards in valoare de peste 1500 Euro, astfel vor fi puse la bataie doua placi -un Destroyer si un Street Dweller – precum si alte echipamente.

Si ca sa fie treaba completa, Mountain Dew s-a gandit si la raceri, iar duminica in acelasi loc va organiza un concurs de slalom paralel.

Dj Bully va avea grija sa incalzeasca atmosfera, asta pentru ca teava sa mearga unsa!

Deci, weekendul acesta ne mutam la Predeal!

Parteneri media: h2o.ro, skiresorts.ro, snowboard.ro, feeder.ro, dordeduca.ro, 4elemente.ro, revistaknox.ro, revista Ce faci in weekend

1 thought on “Mountain Dew Best Trick”

Leave a reply (we review all comments)