STAI PUTIN…

  • byGaleria Noua
va invita miercuri, 1 februarie, ora 18.00
la vernisajul expozitiei

“STAI PUTIN…”
[1 – 25. 02. 2006]

Artisti: Marwan Anbaky, Alina Andrei, Tudor Ene, Tudor Prisacariu, Lucian Stan
5 fotografi noi selectati de Vlad Nanca

Cei 5 expozanti sunt artisti care nu vin neaparat din zona fotografiei si in mod sigur nu sunt (inca) fotografi consacrati. Marwan Anbaky este street artist, Tudor Ene este elev in clasa a 11a la liceul Tonitza si Lucian Stan nu este nimeni altul decat parintele muzicii de club din Romania – DJ Vasile. Tudor Prisacariu a fost sigur ca va face programare pana cand a descoperit fotografia – acum este student la Londra. Alina Andrei vine din zona literaturii si seriile ei fotografice sunt intodeauna insotite de povesti.
Ceea ce ii reuneste in aceasta expozitie este o atitudine comuna in viziunea lor asupra realitatii. Cei 5 isi imortalizeaza fotografic propria perplexitate in fata existentiei zilnice. Fotografiile lor te fac sa vezi viata de zi cu zi cu alti ochi, te fac sa te opresti putin din rutina si sa gasesti frumusetea in banal, in tot ceea ce multora dintre noi ni se pare prozaic.

Expozitia “STAI PUTIN…” este prezentata in cadrul programului Portfolios Review initiat in 2001 de Galeria Noua, program dedicat tinerilor artisti.
Galeria Noua este situata pe Str. Academiei 15, in zona Universitatii, vis-a-vis de Universitatea de Arhitectura. Expozitia “STAI PUTIN…” este deschisa pana in data de 25 februarie 2006, de miercuri pana duminica, intre orele 11:00 – 19:00.

Parteneri media: IDEA arta+societate, Suplimentul de Cultura
Partener: RCS-RDS

Pentru informatii, fotografii, achizitii contact: Olivia Filip 0726 282583 / info@galerianoua.ro
Galeria Noua este un spatiu de arta contemporana sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti, sprijinit de Programul Cultural Elvetian in Romania
……………………………………
Galeria Noua photography & new media
Director: Aurora Kiraly
……………………………………………….

15 Academiei St.RO-010012 Bucharest 1, Fax: 3190722, Mobil: 0726 282583, info@galerianoua.ro, www.galerianoua.ro

– via incepem blog

Leave a reply (we review all comments)