MultiSonicFest

  • by



Miercuri, 21 septembrie, ora 12, la sediul ARCUB (sala de conferinte) din Str. Batistei nr. 14, are loc conferinta de presa a celei de a doua editii a MultiSonicFest – unicul festival din Romania dedicat oficial fenomenului “Fusion”, ce doreste sa puna sub semnul intrebarii toate prejudecatile asupra ceea ce muzica ar trebui sa fie.
Evenimentul se va desfasura la Bucuresti, in perioada 22 – 25 septembrie si va aduce in Studiourile Radiodifuziunii si la Teatrul Nottara, artisti cu mare cota internationala precum David Hykes (SUA), Franziska Baumann, Jurg Solothurnmann (Elvetia), Matthew Mitchell (Noua Zeelanda) si Daniel Kientzy (Franta), alaturi de ansamblurile Pro Contemporania, Free Sound International si Grupul de muzica si dans Inter-Art.

Organizatorii acestui festival independent ce se prezinta ca o alternativa la tot ce se poate vedea si auzi pe scenele din Romania, sunt: Asociatia Romana a Femeilor in Arta, ARCUB – Centrul de proiecte culturale al Primariei Municipiului Bucuresti, Postul Radio Romania Muzical “George Enescu”, Pro Helvetia – Swiss Cultural Programme Romania si Teatrul Nottara.

Director: Mihaela Vosganian
Coordonator artistic: Irinel Anghel
PR Manager: Andrei Kivu

Leave a reply (we review all comments)