Terasa Preoteasa

  • by



Acum chiar ca a venit vremea teraselor!
Asa ca SoundKraft Rec. va invita la
Terasa Preoteasa
(Calea Plevnei 61, in spatele Casei de Cultura Studentesti)

unde cam in fiecare seara de week-end se vor petrece evenimente muzicale din zona electronica, dar nu numai.

In acest week-end:

Vineri 24.06: We Are The Robots
from bangin’ techno to sublime elektroclash anthems…

DJ ROLF (Cehia, membru al Quadrant Soundsystem UK)
THE MODEL (Gigolo Rec / Elektro.Casnice)
THORNADO (Synthplants)

Sambata 25.06: Fast & Forward
technoid breaks & drum’n’bass

D-LAID (Fastatom) – breakbeat
VRT (Synthplants) – drum’n’bass
ALIEN PIMP (SoundKraft) – drum’n’bass

Meteorologii spun ca va fi o vreme perfecta de terasa si de ploi marunte oricum nu ne putem speria, spatiul fiind pe jumatate acoperit.

Info:

THE MODEL e unul din cei doi romani semnati de Gigolo Rec., faimoasa casa de discuri a si mai faimosului DJ Hell. THE MODEL are deja acolo un release, precum si unul la Traum. Daca nu veniti sa-l vedeti acum, nu-i problema, puteti sa-l mai prindeti anul asta la Love Parade-ul berlinez. Sau la Paris deschizand pentru Hell. Sau poate se trezesc si promoterii romani ce sa vada ce valori avem prin curte (acum si la gradina Smile).

DJ ROLF aka DJ Large s-a făcut cunoscut publicului ca producător şi dj în 1996 în Cehia.

Pune muzică în cluburile din Praga (Roxi, Mecca, Radost Fx, Akropolis, Le Clan, CZ Beat, Studio 54, Chatteau, Terminal Bar etc.) şi organizează petreceri libere în Cehia, Anglia, Polonia, Suedia, împreună cu Quadrant Sound System.

Dj Large şi dj Kel Quadrant (adică Zip Orchestra) au scos un single la casa de discuri Red Salamanda (www.redsalamanda.com). Dj Large mai este implicat şi în proiectul Simple Cuts cu dj E-Love din San Francisco, iar în Bucureşti lucrează în prezent cu OuterSanctum Studios.

Petreceri memorabile:

PRAGA
FACTORY HALL – Magic Wave Party (cu Ron Watts /FR/, M.A.X.X. /FR/, Mark Cooling /Eucatech, UK/, John Deere /Silver Ball Sound System, UK/)
ROXY – Deep Atlantic (cu Vilém /CZ/, Kel /Quadrant Sound System, UK/, Matt /Wigle Rec.,UK/), Popelka (cu Loutka /CZ/, Murray Richardson /20:20 Vision, UK/), Sushi (cu Braun /CZ/)
MECCA – Mascarave (cu Phil Barbee /D/, Soulcheck /CZ/, Ros /PL/, Mary Love /CZ/), Bingo (cu Funky Transport /20:20 Vision/, Quadrant Sound System /UK/, Emma /The End, UK/, Terry Francis /UK/)
RADOST FX – Zodiac (cu Rockwell /CZ/, James /UK/, Skywalker /UK/, Mary Love /CZ/, Ros /PL/, Fresh /PL/, Delta /D/) Atmosferic (cu Lumiere /CZ/, David Bowles /Release Rec., FR/), Fresh Meat (cu Lumiere /CZ/, Baloo /CZ/)
PARADOGS – French Connection (cu Pat Heart /CH/)
OLOMOUC
BARUMBA – House Society (cu Bidlo /Yoshitoshi, CZ/, Mary Love /CZ/, Rockwell /CZ/)
BENEŠOV
KC Karlov – Amazing Party (cu Colin Dale /UK/, Nathan Cole /Get Fucked, UK/, Ladida /CZ/)
ROMANIA
LA MANIA, WEBCLUB
POLONIA
POZNAŇ – RADIOSTACJA (cu Wookie & Shamut /Pussydog, PL/)
VARŠAVA – MUZA (cu Gracjan /PL/)
SUEDIA
Den Gröna Festen (cu Locus Sound System – www.locussoundsystem.com )

…şi multe festivaluri şi petreceri în aer liber.

DJ THORNADO s-a apucat de “dj-ala” prin 2002, mai intai pe diferite programe de mixat pe calculator care l-au ajutat foarte mult la primul sau contact cu cd playerele si pickup-urile.
In primavara anului 2003 a inceput cateva proiecte cu “Romanian Deejay Asociation”, alaturi de care incerca sa promoveze genul trance printr-o serie de petreceri organizate in Club Kogal.Intre timp participa la Dj Democracy organizat de Tom Wilson in club Exit(Amsterdam Cafe). Acolo i-a cunoscut pe fondatorii organizatiei Synthplants, care l-au invitat la prima editie a festivalului de la Dunare Synthplantsekzit 2003, unde a lasat impresie placuta revenind si la a doua editie din acelasi an a festivalului.
In toamna aceluiasi an Synthplants demareaza o serie de evenimente in Club Kogal, prima petrecere avandu-l invitat si pe Dj Thornado alaturi de Dj Niki 4, Dj Vania si Krypta.
Tot in club Kogal Dj Thornado va mixa si la ultima petrecere organizata de Synthplants in acest Club.
In primavara anului 2004 devine membru Synthplants fiind direct implicat in toate proiectele ce aveau sa urmeze in acel an.
In acest timp a mixat la diferite evenimente:
-Club Underground (Cluj)- alaturi de Dharana (Bacau),Quezar(cluj) si Dj Cooper (Danemarca)
-Club Underworld- cu Dj Marika,Vania, Krypta si v.r.t
-Festivalul Synthplantsekzit 2004 ambele editii
-lansarea albumului Guardian of Truth a celor de la Atma & R-Tur la patinoarul din Sibiu
-Club XS (Iasi)-impreuna cu Dj Claudiu (Olanda) si Jellisimo (Olanda)
-Club Escape (Bucuresti) alaturi de Dj Vali Barbulescu si Rares
-Transilvanian Summit2005-Cluj Napoca alaturi de Margaret Dygas(UK) si GRABOVSKY (Budapesta)
-a avut un mix difuzat la Radio 21 in cadrul emisiunii Next-level moderata de Dj Allen.
-S-a calificat la concursul de dj “heineken music thirst” alaturi dj consacrati ai scenei locale..Raoul,Rares,Marika..etc
-Anul acesta a avut onoarea de a fi nominalizat la Premiile Nights.ro la sectiunea cea mai mare ascensiune a anului 2004.
Tot anul acesta va mixa la festivalul Delahoya 2005 pe aceeasi scena cu Lexicon Avenue(UK),Chriss(Ungaria),Kool..etc

D-LAID e un proiect cu o istorie de vreo sapte ani, a oscilat intre mai multe zone ale muzicii electronice, dar de cativa ani s-a canalizat cu mult succes pe breakbeat, fiind unul din cele mai reputate nume ale scenei roamnesti de profil. Biografia lor include aproximativ 60 de concerte, cateva releas-uri pe diverse compilatii si aparitii in playlist-urile unor reputati DJ din toata lumea. Asta pe scurt.

VRT e un upcoming DJ, membru al gruparii Synthplants, care de o vreme si-a descoperit un apetit deosebit pentru drum’n’bass-ul technoid si dovedeste un foarte bun gust in selectia pieselor. Asta si faptul ca include multi artisti est-uropeni in playlist-uri l-a apropiat de politica SoundKraft si l-a impus ca o alegere buna pentru aceasta seara.

ALIEN PIMP – cine imparte parte-si face! El a profitat ca are pile la organizatori, care este, si s-a insinuat miseleste in line-up. Din cauza asta nu-i mai postam biografia. Daca totusi aveti curiozitati, vizitati www.soundkraft.net

*** hai ca am reusit sa postez cea mai lunga stire de pana acum 🙂 ***

Leave a reply (we review all comments)