feeder.ro events calendar CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Video art & showcase Simultan

Tue, 27 Feb 2018 ⏐7:00 pm - 9:00 pm

Video art & showcase Simultan

Video art & showcase Simultan

Cinema Elvire Popesco
Marți 27 feb – 19:00

SIMULTAN este un principalul festival din România dedicat artei video, muzicii experimentale și proiectelor media, creând o legătură între aceste domenii. Inițiat de un grup de artiști, festivalul s-a afirmat din 2005 în Timișoara ca un proiect artistic al cărui scop e crearea unui context cultural „aici și acum” pe scena locală, ce încurajează limbaje inovatoare în domeniul vizual și sonor. Anual, timp de trei zile, sunt prezentate lucrări de video art, dar și performances audio-vizuale, concerte de muzică experimentală, instalații, ateliere și conferințe.

În perspectiva Capitalei Culturale Europeene 2021, festivalul Simultan se află bine plasat pentru a aduce obiectivului său o vizibilitate națională și internațională fără precedent.

Sâptămâna Sunetului vă invită să descoperim o selecție raisonee cu clipurile de artist cele mai ilustrative pentru demersul Simultan alături de directorul festivalului, Levente Kozma.

Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-saptamana-sunetului-video-art-sound-showcase-simultan?hall=cinema-elvire-popesco

Venue

Cinema Elvire Popesco
Bd. Dacia, 77
Bucuresti, 020051 Romania
+ Google Map
Website:
https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2019 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account