feeder.ro events calendar CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stagiunea Oscar Wilde se vede pe marele ecran la Happy Cinema Bucuresti

Sat, 24 Feb 2018 ⏐5:00 pm

Actrițele multi-premiate Eve Best și Anne Reid joacă în A Woman of No Importance, o nouă producție a comediei lui Oscar Wilde, pusă în scenă în stil clasic la Vaudeville Theatre Londra și difuzată pe marele ecran la Happy Cinema București. Piesa este regizată de Dominic Dromgoole, fost director artistic al The Shakespeare Globe, cu o experiență vastă în producții de epocă.

Jucată pentru prima dată în 1893, această piesă îmbină un fir narativ ibsenian cu replici de o inteligență sclipitoare, care satirizează aristocrația conservatoare a epocii Victoriene. Doamna Arbuthnot a reușit să-și protejeze fiul pentru multă vreme de un trecut nefericit, dar când acesta este angajat chiar de tatăl pe care nu îl cunoaște, situația scapă de sub control.

A Woman of No Importance a promovat vocea auctorială proaspătă a lui Oscar Wilde, iar subiectele lui care abordează tabu-urile sociale rămân relevante și astăzi.

A Woman of No Importance face parte dintr-o serie de patru spectacole care se vor juca la Vaudeville Theatre din Londra anul acesta, bazate pe mult îndrăgitele piese de teatru ale lui Oscar Wilde, care vor fi difuzate la Happy Cinema după cum urmează: “Lady Windermere’s Fan”( 19 mai), “An Ideal Husband” (14 iulie), “The Importance of Being Earnest” (17 noiembrie).

Costul biletului este de 26 de lei și poate fi achiziționat de la Happy Cinema București în Liberty Center sau online de la www.happycinema.ro.

Autor: Oscar Wilde
Regizor: Dominic Dromgoole
Scenograf: Jonathan Fensome

Durată: 155 minute
Intro: 5 minute
Actele 1 & 2: 65 minute
Interval: 15 minute
Actele 3 & 4: 70 minute

Distribuție:
Mrs Arbuthnot: Eve Best
Lady Hunstanton: Anne Reid
Lady Caroline Pontefract: Eleanor Bron
Hester Worsley: Crystal Clarke
Mrs Allonby: Emma Fielding
Lord Illingworth: Dominic Rowan
Gerald Arbuthnot: Harry Lister Smith
Reverend Daubeny: William Gaunt

Happy Cinema București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector, 5, București (în incinta Liberty Center, etaj doi). Mai multe informații puteți găsi pe: www.happycinema.ro

Vizitați-ne pagina de Facebook!

Venue

Happy Cinema București
Șos. Progresului 151-171
Bucharest, Romania
+ Google Map
Website:
https://www.happycinema.ro/

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2019 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account