Party de Apartament – Revelion 2019 la Energiea
Pentru că cele mai bune petreceri încep în sufragerie și se termină în bucătărie…
Pentru că antreurile și salata de boeuf merită un moment anual de glorie culinară…
Pentru că mereu știi tu o piesa mai mișto…
Pentru că anul se trece cu cei pe care ți-e drag să-i iei acasă…
Pe 31 decembrie 2018 mutăm deranjul la noi. Dăm la Energiea singurul party de apartament în care încap peste 100 de oameni.
Am pus păturile pe canapele, am făcut patul și am scos vinul pe balcon.
Am scos pe masă paharele alea bune și tăvile cu mâncare de la ai noștri.
Am pregătit un silent disco cu casete, CD-uri, YouTube și tot ce trebuie. Și am chemat și pe cineva care să deranjeze vecinii.
Am dat drumul la televizor pe varietăți.
Am trimis copii la bunici și părinții la țară.
Ne vedem la noi, pe la 9 seara. Adresa: Strada Actor Ion Brezoianu, nr. 4, parter, apartamentul 1. Ne sunați dacă e încuiat. Nu merge interfonul.
Muzica din boxe vine de la Călin Crișan și Soul Surfin’. Muzica din căști o alegeți voi.
Nu veniți cu băutură și mâncare, avem noi de toate, la liber, toată noaptea.
Contribuția: 350 lei (pentru primii 100 de invitați) / 390 lei (pentru cei care se anunță mai târziu).
Primim bănuții doar prin transfer bancar.
Confirmări și detalii la: 0726.717.841 (Gabi).
Masa de Revelion, dar altfel:
Aperitive:
Salată de boeuf: Terină cu legume de iarnă, maioneză de casă cu cimbru, muștar și miere, salsa de castraveți murați
Piftie: Aspic din porc Mangalița cu sparanghel, mazăre, fasole verde, usturoi copt, sos de hrean și tarhon
Icre: Mini tarte umplute cu icre de casă, cenușă de măsline negre și kalamata
Salată de vinete: Panna cotta cu vinete afumate și tahina, dulceață de roșii, micro busuioc
Lebăr: Mini eclere cu mousse de lebăr și ceapă caramelizată
Ouă umplute: Ouă de prepeliță în crustă de panko, umplute cu cremă de avocado și aromă de pastramă de oaie
Feluri principale:
Sarmale: Amestec de carne și bulgur învelit în dovlecei, pat de varză crocantă, porumb prăjit
Friptură la tavă: Cotlet de porc marinat în vin de Porto, rădăcinoase și verdețuri coapte
Desert:
Prăjitură cu ravaș: cu ricotta, lime, vanilie, merișoare în Grand Marnier
Tort de casă: Mini Pavlova cu nuci și alune de pădure, umplute cu cremă de ciocolată neagră, nuci caramelizate
Salam de biscuiți: Mini sandwich de salam de biscuiți, fistic sărat
—
Bere
Silva Premium Blonde Lager Draught
Crabbie’s Ginger Beer fără alcool
Spirits 40 ml
Smirnoff Black
Pampero Blanco
Johnnie Walker Black Label
Baileys Irish Cream
Tanqueray London Dry Gin
Campari
Aperol
Jagermeister
Țuică Zetea de Transilvania
Palincă Brună Dom’ Profesor
Vin 150 ml
Crama Gîrboiu Epicentrum Șarbă & Plăvaie
Corcova Rose
Vinarte Nedeea Fetească Neagră & Novac & Negru de Drăgășani
Spumant Petro Vaselo Bendis Nadir
Long Drinks
Vodka Choice
Cuba Libre
Whisky Cola
Gin Tonic
Jagermeister Choice
Campari Orange / Tonic / Soda
Aperol Spritz
The Specials
Romanian Daiquiri
40 ml Pampero Blanco, piure de cătina preparat de noi, un strop de zahăr, fresh de lămâie și portocală
Let It Snow, Let It Snow!
40 ml Johnnie Walker Black Label, piure din dovleac copt cu scorțișoară, cuișoare și vanilie preparat in house, fresh de portocale și bitter de prune
Moscow Mule
40 ml Smirnoff Black, fresh de lime, Angostura Bitter, 100 ml Crabbie’s Ginger fără alcool
Winter Tea Party
40 ml Tanqueray Dry Gin infuzat cu ceai Turmerico, fresh de portocale, miere, busuioc fresh
Shot-uri
Kamikaze
(Smirnoff Black, Triplu Sec, fresh de lămâie)
Tequila Jose Cuervo Silver / Gold
Jagermeister
Fără Alcool
Apă plată / minerală Bucovina
Apă tonică San Pellegrino
Pepsi / Pepsi Light / Mirinda / 7Up
Pfanner portocale / mere / merișoare
Limonadă simplă sau cu mentă
Espresso Julius Meinl
Spumant la miezul nopții